Δεν τον τιμώρησε και τιμωρήθηκε

19:12 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 7η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας

Το γκολ του Μανωλά στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους άλλαξε το ρουν της ιστορία του αγώνα του Ολυμπιακού με την

Ξάνθη με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν τελικά με το εντυπωσιακό 4-0. Τραγική η ομάδα του Ζαρντίμ στο πρώτο μέρος δεν τιμωρήθηκε από την άστοχη Ξάνθη και με την ψυχολογία στην επανάληψη έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σχεδόν με την σέντρα όταν ο Μαρσελίνιο μπήκε στην περιοχή και αντί να δώσει στον ελεύθερο Μαρκόφσκι, σούταρε χωρίς να βρει στόχο. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε τραγικό με τον Ολυμπιακό να απειλεί για πρώτη φορά στο 24' όταν ο Μασάντο βρέθηκε απέναντι από τον Βιβιανί και από πλάγια θέση δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Περίπου δέκα λεπτά μετά (33') η Ξάνθη "κατάφερε" να μην σκοράρει σε αντεπίθεση που βγήκε με τρεις παίκτες και έναν μόνο αντίπαλο. Ο Μάνταλος αντί να δώσει τον Μαρσελίνιο είχε την έμπνευση να κόψει πίσω στον Καζούμπα που πλάσαρε στα "πουλιά". Ενώ λοιπόν η Ξάνθη ήταν ανώτερη στο 37' ο Ολυμπιακός κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα στημένο. Ο Μασάδο εκτέλεσε φάουλ και ο Μανωλάς με κεφαλιά σκόραρε δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός μπήκε πού δυνατά στο δεύτερο μέρος. Είχε δοκάρι στο 49' με τον Φουστέρ και δύο λεπτά μετά πέτυχε γκολ με τον Χολέμπας που με σουτ αιφνιδίασε τον Βιβιανί. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε στο 53' και το 3-0 αυτή τη φορά με προβολή του Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός "χτύπησε" και δέκα λεπτά μετά όταν με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού άγγιξε το χατ-τρικ στο 77' αλλά το σουτ αυτή τη φορά βρήκε στο δοκάρι. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ένα ακόμα δοκάρι όταν στο 85' το σουτ του Μήτρογλου βρήκε το σίδερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μοδέστο, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας (71'Τοροσίδης), Γκρέκο, Μασάντο (71'Μήτρογλου), Φουστέρ, Αμπντούν, Τζιμπούρ (79'Βλαχοδήμος).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κωστένογλου): Βιβιανί, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Πλατέλλας (46'Μαρίν), Μάνταλος (70'Τριάδης), Φλίσκας, Κοσεμίδης, Βάλλας, Ντάνι, Καζούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα