Δεν ξεκολά από το... μηδέν

08:42 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Ο MVP του χθεσινού αγώνα Βίκτωρ Κλωναρίδης. Είναι ένα παιδί που σε κάθε ματς μας δίνει και μία ελπίδα... Όταν έχει δυνάμεις, αυτό το ξεπέταγμά του, το γερό του πάτημα στο γήπεδο, η γρήγορη ποδοσφαιρική σκέψη του, προσφέρει... οξυγόνο σε μία βαθιά πληγωμένη (και) αγωνιστικά ΑΕΚ. Όταν αποκτήσει καλή φυσική κατάσταση, θα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα αυτό το παιδί, αρκεί να συνεχίσει την σκληρή δουλειά.

@ Ο Νίκος Γεωργέας: Υπάρχουν στιγμές σε κάθε αγώνα που

καταθέτει την ψυχή του στο γήπεδο. Μαχητής, θηρίο, ένας αρχηγός που έχει ανάγκη η ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Έτσι και χθες, μαζί με τον Κλωναρίδη ήταν εκ των κορυφαίων. Όσο αντέχει παίζει.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Η αφλογιστία της ΑΕΚ που συνεχίζεται. Και όταν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις. Και η ΑΕΚ δεν κερδίζει... Αν δεν σκοράρει ο Λυμπερόπουλος (χθες έλειπε) ή ο Λεονάρντο (δείχνει πως είναι σε ντεφορμέ εδώ και καιρό) τότε η ΑΕΚ δυσκολεύεται αφάνταστα να σκοράρει. Έτσι και χθες.

@ Όταν έχεις 14 κόρνερ και δεν εκμεταλλεύεσαι κανένα (τα 11 στο πρώτο μέρος) κάποιο πρόβλημα υπάρχει...

@ Το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε κουρασμένη, για ακόμα ένα ματς, προς το φινάλε του αγώνα. Έχει παρατηρηθεί πως η ΑΕΚ ενώ στο πρώτο ημίχρονο ανεβάζει ταχύτητα, στην επανάληψη, ρίχνει το ρυθμό της, με αποτέλεσμα στο τέλος κάθε παιχνιδιού περισσότερο από... αντίδραση και υπερένταση παρά σωστά τρεξίματα, να γίνονται προσπάθειες να μπει κάποιο γκολ.

@ Όσα έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και κατά στα πρώτα λεπτά του ματς. Εξαιτίας ενός πανό να υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ που να βρίζονται μεταξύ τους. Κάποια στιγμή πρέπει να φύγει από την ομάδα αυτή η εσωτερική «αρρώστια», όποια άποψη κι αν έχει ο καθένας. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να δούμε ξανά μία κανονική ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα