Ντι Ματέο: Δεν απέδειξα τίποτα για εμένα

07:56 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι κέρδισε 1-0 την Μπαρτσελόνα και απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο ο οποίος υποστήριξε πως δεν απέδειξε τίποτα για τον εαυτό του υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Δεν απέδειξα τίποτα για τον εαυτό μου με αυτή την νίκη. Ήταν μια συλλογική προσπάθεια. Οι παίκτες μου έχουν δείξει αποφασιστικότητα και χαρακτήρα

αντιμετωπίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ξέραμε πως θα έπρεπε να δουλέψουμε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα, αλλά και πως οι αντίπαλοι θα είχαν την κατοχή της μπάλας. Έπρεπε να περιορίσουμε τους κινδύνους προς την εστία μας και να είμαστε αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Ξέραμε πως θα μας παρουσιάζονταν ευκαιρίες στον αγώνα και ο Ντρογκμπά ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη ώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα