«Δεν ξέρουμε πού θα παίξουμε με την ΑΕΚ»

13:23 10/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα αγωνίζεται φέτος στην Γ' Εθνική στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ και ο πρόεδρος του, Δημήτρης Πιτσικάκης, παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει πού θα γίνει το ματς με την Ένωση την 24η αγωνιστική προτείνοντας ως λύσεις είτε το Παγκρήτιο είτε το "Θ. Βαρδινογιάννης" αν δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα στην φυσική έδρα της ομάδας.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην φημολογούμενη παρουσία του Αντώνη Ρέμου στο Δ.Σ. της ομάδας σημειώνοντας

πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορεί να συμμετέχει ενεργά γιατί δεν του άφησε λεφτά ο Ηρακλής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα, Δημήτρης Πιτσικάκης, στον SENTRA FM 103.3
Για την ομάδα του και τον Σηφάκη: «Ο Μύρωνας Σηφάκης είναι ο προπονητής μας. Το ατού του είναι ότι είναι άντρας! Στηριζόταν και στηρίζεται ο προπονητής από μένα. Δεν διώχνω προπονητές. Μόνος του αποχώρησε ο προηγούμενος προπονητής».
Για το θέμα που βγήκε στην δημοσιότητα και ήθελε τον Ρέμο στο Δ.Σ. της ομάδας: «Δεν ισχύει! Δεν του άφησε ο Ηρακλής για να μπει και σε άλλη ομάδα! Είμαστε μόνο καλοί φίλοι. Τον αγαπάει η Κρήτη, ο Κρουσσώνας. Και να ήθελε να βοηθήσει δεν μπορεί».
Για το που θα γίνει το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν ξέρουμε που θα παίξουμε με την ΑΕΚ. Αν βολευτεί ο κόσμος θα το κάνουμε εδώ πάνω. Αν όχι θα δούμε το Παγκρήτιο ή του ΟΦΗ. Το δικό μας γήπεδο χωράει 1500 άτομα καθήμενους. Ανετα παίρνει 2000 κόσμο».
Για το μπάτζετ της ομάδας: «Γύρω στις 300.000 ευρώ θα πάει το μπάτζετ. Δεν υπάρχουν παίκτες για τη Γ' Εθνική που μπορείς να βρεις εύκολα εδώ. Αναγκάζεσαι να φέρεις από Αθήνα, από Κύπρο. Εχω 10 «ξένους. Αυτόν τον άνθρωπο για να τον φέρεις θα πρέπει να του δώσεις σπίτι, φαΐ. Εμείς δεν έχουμε επιλογές όπως οι ομάδες της Αθήνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα