«Διαφήμιση του βόλεϊ στην επαρχία»

17:26 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ζόραν Κόβαζιτς και Σίλβια Ιβάνοβα θα καθίσουν στον πάγκο των ξένων All Star στη διοργάνωση της Λευκάδας (19/2) και μίλησαν για την εμπειρία που ανυπομονούν να ζήσουν...

«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συμμετέχω σαν προπονητής στο All Star Day Γυναικών στην Λευκάδα. Είναι πολύ καλό για το άθλημα που φετινή γιορτή γίνεται εκτός Αθηνών και θα γίνει και διαφήμιση του

βόλεϊ στην επαρχία», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός του Ηρακλή Κηφισιάς.

Η βοηθός του, Σίλβια Ιβάνοβα παραδέχθηκε πως η πρόσκλησή της στο All Star Day ήταν... «έκπληξη αλλά και μεγάλη χαρά για μένα γιατί σε αυτή τη διοργάνωση έχω συμμετάσχει ως παίκτρια και τώρα θα είμαι προπονήτρια».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών σχολίασε: «Είναι πολύ καλό για το Ελληνικό βόλεϊ και για τις Ελληνίδες παίκτριες, που φέτος δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα πολλές ξένες παίκτριες, και παίρνουν συμμετοχές σε πολλά παιχνίδια.

Λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα φέτος συμμετέχουν πολλά νέα κορίτσια στο πρωτάθλημα της Α1 και παίρνουν συμμετοχές, και αυτό δεν γίνονταν άλλες χρονιές. Αυτό θα ανεβάσει το επίπεδο του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, και αυτό θα το δείτε σε 2-3 χρόνια που θα υπάρχει μια πολύ δυνατή εθνική ομάδα».

Η Ιβάνοβα σχολίασε και την πολύ καλή φετινή πορεία του Ηρακλή Κηφισιάς λέγοντας πως... «γίνεται πολύ καλή και σκληρή δουλειά, πάμε πολύ καλά και έχουμε πολύ καλή πορεία, και από όταν γύρισαν οι τιμωρημένες παίκτριες δεν έχουμε κάνει ήττα στο πρωτάθλημα».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους της Λευκάδας και της Δυτικής Ελλάδας: «Να έρθουν να δουν από κοντά τις Ελληνίδες και ξένες παίκτριες και να δουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Έχω παρακολουθήσει και τις προηγούμενες διοργανώσεις και είναι πάντα πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, να έρθουν και τα μικρά παιδιά και πιστεύω θα είναι διαφήμιση για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Μακάρι να γίνονται τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις εκτός Αθηνών γιατί τα τελευταία χρονιά οι περισσότερες ομάδες είναι από την Αθήνα. Όταν το 1994 ήρθα στην Ελλάδα υπήρχαν πολλές ομάδες από την επαρχία και το βόλεϊ ήταν πολύ πιο ανεβασμένο στην επαρχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα