Διαγράφεται ο Χρυσοχοΐδης

10:41 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένος να απομακρύνει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά και τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, φέρεται να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο απερχόμενος -καθώς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα διεκδικήσει νέα θητεία, πρόεδρος του Κινήματος, βρίσκεται

τον τελευταίο καιρό μόνιμα στο στόχαστρο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Την Πέμπτη ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο MEGA, έσπευσε να προλάβει τις όποιες εξελίξεις, και με δήλωσή του απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από βουλευτής.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε νέα επίθεση, κατηγορώντας τον τέως πρωθυπουργό ότι απέτυχε παταγωδώς, προκαλώντας την κατάρρευση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας στην έντονη κριτική που δέχεται επειδή είπε ότι ΔΕΝ διάβασε το Μνημόνιο, υποστήριξε ότι το έκανε «για να ταράξει τα νερά ενός πολιτικού συστήματος που είναι νεκρό και επιχειρεί μάταια να σωθεί».

Αυτά που συνέβησαν σήμερα, λοιπόν, μπορεί να ήταν πάνω-κάτω αναμενόμενα, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να πυροδοτήσουν εξελίξεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Νομίζω, ότι ο πολιτικός χρόνος για το ΠΑΣΟΚ με τη μορφή και το περιεχόμενο που είχε ως σήμερα, φαίνεται πως τελειώνει.
Κατά συνέπεια, μοιάζει να έφθασε η στιγμή κάποιοι (Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης) να ακούσουν το ένστικτό τους.

Αν το κάνουν, θα αντιληφθούν ότι η πολιτική τους επιβίωση θα έλθει μέσα από μιας μορφής συλλογική ηγεσία και όχι με το «μοναρχικό» - μοναχικό DNA των Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα