Διαλέγει Πελέ η Μέντες!

18:18 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το All Star που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα ήταν μια ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση για τα κορίτσια που αγωνίστηκαν. Μάλιστα η Πέδρα Μέντες έκλεψε τις εντυπώσεις με τα ποδοσφαιρικά της... χτυπήματα. Συγκεκριμένα, οι τρεις εξαιρετικές άμυνες που έβγαλε η Αργεντίνα Πέρεζ με το πόδι, ξύπνησαν τα πατριωτικά ένστικτα της Βραζιλιάνας Μέντες, η οποία ανταπάντησε με δύο εκπληκτικές υποδοχές με το στήθος και ισάριθμα περάσματα της μπάλας με το κεφάλι στο αντίπαλο τερέν.

Μετά απ'

όλα αυτά, στο τέλος του αγώνα η κουβέντα ξέφυγε από τα στενά βολεϊκά όρια περνώντας σε αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα. «Ποιος είναι ο καλύτερος στον κόσμο; Ο Μέσι ή ο Νεϊμάρ;», ήταν η
ιντριγκαδόρικη ερώτηση ελπίζοντας ότι θα ανοίξει ένας λάτιν ‘πόλεμος'. «Μα φυσικά ο Μέσι», είπε χωρίς περιστροφές η Χιμένα για να συμφωνήσει χωρίς ενδοιασμούς η Μαρί: «Με διαφορά καλύτερος απ' όλους είναι ο Μέσι».

Μόνο που η ταύτιση απόψεων εξαντλήθηκε στο... σήμερα. «Ο Μέσι σήμερα είναι ο καλύτερος, αλλά γενικά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής είναι ο Πελέ!», πρόσθεσε η Βραζιλιάνα ακραία της ΑΕΚ και φανατική οπαδός της Σάντος (ομάδα όπου μεγαλούργησε ο Πελέ και αγωνίζεται ο Νεϊμάρ), αλλά η μικρόσωμη το δέμας Πέρεζ και φίλαθλος της Βελέζ Σάρσφλιντ δεν μπορούσε να συμφωνήσει: «Ο καλύτερος όλων των εποχών είναι ο Μαραντόνα. Σαν τον Ντιέγκο δύσκολα θα ξαναβγεί παίκτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα