«Δική μου ευθύνη»

21:00 26/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Εργοτέλη με 2-1, παρά το γεγονός πως ανέλαβε την ομάδα του ΠΑΣ μόνο για έναν αγώνα μετά την απομάκρυνση του Ντεμόλ.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε εξ αρχής ότι θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Γνωρίζαμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του Εργοτέλη και προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας ανάλογα.

Παρότι η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν δύσκολη λόγω της ήττας από την Ξάνθη

και της αποχώρησης του κ. Ντεμόλ, τα παιδιά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πάλεψαν.

Δεχθήκαμε νωρίς ένα φτηνό γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά μας έλειψε η αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε κάνοντας κάποιες αλλαγές σε τακτική, αλλά από μια στημένη φάση και από ατυχία, δεχθήκαμε το 2-0.

Δεν τα παρατήσαμε και παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο ξαναμπήκαμε στο ματς. Δυστυχώς, παρότι το πιστεύαμε, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Ένιωσα υπερήφανος που κοουτσάρισα αυτά τα παιδιά. Ακόμα και όταν έχεις αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν είναι εύκολο να πιέσεις μια τόσο καλά οργανωμένη ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης.

Οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή τους και τους ευχαριστώ. Η όποια ευθύνη για την ήττα είναι δική μου, είτε γιατί οι επιλογές μου δεν βγήκαν, είτε γιατί δεν προετοίμασα καλά την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα