«Ξέρανε» την Τούμπα η Κέρκυρα

19:35 26/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σημαντικό βαθμό πήρε η Κέρκυρα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «Φαίακες» απέσπασαν ισοπαλία από τους «ασπρόμαυρους» (0-0) προσθέτωντας ακόμα έναν βαθμό στο «σακούλι» τους στην προσπάθεια για αγωνιστική «ανάσταση». Μέτριος ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση, ο οποίος παρά την υπεροχή του στο ματς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που έψαχνε απέναντι στο «εύκολο θύμα» έχοντας στο

μυαλό του την Τότεναμ.

Διαμαρτυρίες από τους παίκτες του «δικεφάλου» για την τελευταία φάση του αγώνα, καθώς ζητούσαν πέναλτι σε μία φάση που δεν είναι ξεκάθαρη.

Το ματς

Α' Ημίχρονο

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης χωρίς φάσεις και ουσία. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, η οποία όμως ήταν ανούσια αφού δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Μάριο Γκαλίνοβιτς. Μετά το πρώτο μισάωρο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους ωστόσο δεν μπορούσαν να νικήσουν την άμυνα των «Φαιάκων» καθώς στην τελική προσπάθεια ήταν άστοχοι. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρος παρακολουθήσαμε έναν «μονόλογο» του ΠΑΟΚ, μη μπορώντας όμως να πετύχουν το γκολ που θα τους έλυνε τα πόδια.

Β' Ημίχρονο

Δυνατά μπήκε ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη, ωστόσο δεν μπορούσαν να διαπεράσουν την καλά στημένη άμυνα της Κέρκυρας και απειλούσαν με μακρινά σουτ τα οποία δεν έβρισκαν στόχο. Η Κέρκυρα άρχισε να κλείνεται στην άμυνα για να κρατήσει το μηδέν και ταυτόχρονα τον σημαντικό βαθμό και τα κατέφερε. Μοναδική αξιόλογη φάση για τον ΠΑΟΚ ήταν στο τέλος, όταν ο Φωτάκης σούταρε και ο Γκαλίνοβιτς αρχικά απέκρουσε. Στη συνέχεια οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Γκαλίνοβιτς.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αθανασιάδη, αλλά ο κ. Παππάς τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον νεαρό επιθετικό για θέατρο.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο (71' Σαλπιγγίδης), Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Φωτάκης, Σπαντάτσιο, Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου (61' Σαλπιγγίδης).


Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Βέντζελ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Χαμπλ, Μαζνόφ, Λόβιν (62' Καλαντζής), Ιωάννου (71' Γιάντσης), Αγρίτης (83' Μίχος).

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα