Δημοσιογράφος έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο σε μαστογραφία on air! (VIDEO)

23:51 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η δημοσιογράφος/ ανταποκρίτρια του ABC Έιμι Ρόμπαχ αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού κάτι που ανακάλυψε τυχαία όταν συμμετείχε σε εκπομπή του καναλιού κάνοντας μαστογραφία «στον αέρα» για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου του μαστού.

Η Ρόμπαχ ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο στην δημοφιλή πρωινή εκπομπή του ABC «Καλημέρα Αμερική» και εξηγεί πως έμαθε για την ασθένεια.

Η Ρόμπαχ κατά τη διάρκεια της εκπομπής μπήκε στην κινητή μονάδα μαστογραφίας και υποβλήθηκε στην εξέταση.

Λίγο μετά, οι γιατροί της μονάδας την ειδοποίησαν να κάνει και άλλες εξετάσεις καθώς στην μαστογραφία που υπεβλήθη για τις ανάγκες προώθησης της εξέτασης κάτι είχαν βρει. Μετά από σειρά εξετάσεων, πριν από μια εβδομάδα έμαθε ότι είχε καρκίνο του μαστού.

«Νόμιζα ότι είναι παντελώς αδύνατο να έχω καρκίνο. Γυμναζόμουν, έτρωγα σωστά και στην οικογένεια μου δεν υπήρχε ιστορικό. Ζουν όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου», έγραψε η Ρόμπαχ σε κείμενο της για το θέμα και πρόσθεσε ότι αυτή η μαστογραφία μάλλον της έσωσε τη ζωή γιατί διαγνώστηκε σε αρχικό στάδιο. Τώρα η Ρόμπαχ έχει ένα σκληρό αγώνα μπροστά της καθώς σε λίγες μέρες θα υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Keywords
Τυχαία Θέματα