Δίνει τα διπλάσια η Μονακό στον Ρονάλντο

13:09 10/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, έδειξε με την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο πως σκοπεύει να ενισχύσει δυναμικά την ομάδα στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και για αυτό ετοιμάζεται να προσφέρει διπλάσιες αποδοχές στον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα soymadrista, η Μονακό προτίθεται να προσφέρει στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 23 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον πείσει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Το ποσό προέρχεται

από τα έσοδα για την διαχείριση της δημόσιας εικόνας του Ρονάλντο με τον ποδοσφαιριστή να έχει ζητήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της δημόσιας εικόνας του.
Έτσι λοιπόν, την στιγμή που στην Μαδρίτη προσφέρουν 14 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Ρονάλντο για να ανανεώσει το συμβόλαιο του στην Μονακό ετοιμάζονται να δώσουν 23 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και πιστεύουν πως θα καταφέρουν να δελεάσουν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό παρόλο που την επόμενη σεζόν η Μονακό δεν θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα