«Λύσεις στην ΑΕΚ, αλλιώς...»

12:05 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τις δυσκολίες που υπάρχουν στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ και πως επιβάλλεται να ξεπεραστούν, προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, τόνισε σε συνέντευξή του στην Ώρα των Σπορ, ο Αλέξης Αλβανός. Αρχικά ο διεθνής παίκτης της ΑΕΚ είπε για το ντέρμπι με τον Διομήδη: «Ήταν ένα ντέρμπι, με όλη τη σημασία της λέξεως. Είχαμε το πλεονέκτημα να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας, που μας ενθάρρυνε συνέχεια. Όλοι στην ομάδα είχαμε μιλήσει

πριν το ματς και είχαμε πει ότι το θέλαμε πολύ. Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι παρά τις δυσκολίες, τα καταφέραμε περίφημα και πήραμε τη νίκη», και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα, δυστυχώς είναι αβέβαιο το μέλλον αυτής της ομάδας. Κάναμε όλοι υπομονή. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Πήραμε και το Κύπελλο. Είχαμε δώσει περιθώριο και στους εαυτούς μας, να κάνουμε υπομονή μέχρι και το ματς με τον Διομήδη. Πλέον όμως, πρέπει να βρεθεί μια λύση, όσον αφορά την επιβίωση πολλών παικτών. Είναι λυπηρό να συμβαίνει αυτό σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως η ΑΕΚ, αλλά δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Πρέπει να κατανοήσουν όλοι την δική μας την πλευρά και να ξέρουν ότι δεν μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας, μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ ότι η νίκη επί του Διομήδη ήταν μία από τις τελευταίες ψυχικές δυνάμεις που μας έχει απομείνει. Η ομάδα ήδη έχει δείξει πάρα πολλά σημάδια βελτίωσης. Το βλέπει και ο κόσμος. Ήταν θέμα χρόνου το πότε θα ρολάρει. Δεν μπορείς όμως να αψηφήσεις κάποια θέματα. Δυστυχώς, έχοντας και προσωπική εμπειρία από τέτοιες δυσκολίες, θα είναι αντικειμενικά πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε».

Παράλληλα, ο Αλβανός αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια της ΑΕΚ: «Ο κόσμος είναι δίπλα μας, από την αρχή της χρονιάς και στις δύσκολες στιγμές. Είναι ίσως ο μοναδικός λόγος που αγωνιζόμαστε αυτή τη στιγμή. Θα είναι λυπηρό λοιπόν να δει ο κόσμος στη συνέχεια, να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε. Μας έχει δώσει μεγάλη στήριξη και τον ευχαριστούμε».

Κλείνοντας, για τις «απειλές» που ακούστηκαν από ανθρώπους του Διομήδη, ο Αλβανός δεν θέλησε να σχολιάσει και πολλά: «Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά τα θέματα. Δεν θα ασχοληθώ ούτω τώρα με τον αντίπαλο. Πρώτα πρέπει να λειτουργούμε εμείς σε υγιείς πλαίσια. Το αποδείξαμε σε αντίξοες συνθήκες, δύο φορές με τον Διομήδη. Γενικά ήταν δύσκολος ο τελευταίος μήνας και κρατήσαμε την ομάδα σε υψηλά επίπεδα. Αν βρεθούμε σε μια υγιής κατάσταση σαν τμήμα, τότε θα καταφέρουμε πολλά. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε άλλη ομάδα εκτός από την ΑΕΚ, να έχει τέτοια πορεία, με τόσο σοβαρά προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα