Δίπλα στους αθλητές το ίδρυμα Λεβέντη

23:47 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το ίδρυμα Λεβέντη για μια ακόμη χρονιά έδειξε έμπρακτα τη στήριξη του στους Ελληνες αθλητές και στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους στόχους τους, απονέμοντας συνολικά 29 υποτροφίες σε αθλητές ολυμπιακών αθλημάτων.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Επιτροπής έγινε σήμερα η εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί άνθρωποι του αθλητισμού. Το ίδρυμα Λεβέντη

με την γενναιοδωρία του, επιτρέπει κάθε χρόνο στους αθλητές να πραγματοποιούν την προετοιμασία τους με σαφώς καλύτερες συνθήκες. Πόσο μάλλον αυτή την εποχή που η οικονομική κρίση έχει αναγκάσει την πολιτεία να κάνει μεγάλες ...εκπτώσεις και στον αθλητισμό.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση με θέμα "Δοκιμάζοντας τα όρια: Ολυμπισμός και υπερπροσπάθεια", με τη συμμετοχή των αθλητών Νικόλ Κυριακοπούλου, Χριστίνας Γιαζιτζίδου, Δέσποινας Σολωμού και Λευτέρη Κοσμίδου. Οι αθλητές μίλησαν για την διαδρομή τους στον αθλητισμό, τις θυσίες που έχουν κάνει, αλλά και την ανάγκη που έχουν να νιώθουν δίπλα τους ανθρώπους που τους στηρίζουν και τους νοιάζονται.
Αμέσως μετά ακολούθησε η απονομή των υποτροφιών, Ανάμεσα στους 29 αθλητές ήταν και οι Κώστας Μπανιώτης (ύψος), Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ), Λυκούργος Τσάκωνας (200 μ.), Ηλιάνα Κοροσίδου (σφυροβολία), Σπύρος Λεμπέσης (ακοντισμός), Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και οι Κύπριου Ελένη Αρτυματά (200 μ.) και ο Απόστολος Παρέλλης (δισκοβολία).

Keywords
Τυχαία Θέματα