Πελάτες μου…

18:54 27/4/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2

Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Αν αυτή δεν είναι πελατειακή σχέση, τότε ποια είναι; Η Ρεάλ κέρδισε για 10 συνεχόμενο ματς την Ατλέτικο Μαδρίτης, που η τελευταία της νίκησε Μαδριλένικο ντέρμπι ήταν το 1999!!!

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Ατλέτικο καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Φαλκάο. Μετά από απόκρουση του Λόπεθ σε φάουλ και σέντρα από τα δεξιά ο Κολομβιανός έστειλε

με κεφαλιά τη μπάλα στην κενή εστία. Ωστόσο η Ρεάλ αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 13'. Μετά από μακρινό φάουλ-γέμισμα του Ντι Μαρία, η μπάλα βρήκε στον Χουανφράν, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του Κουρτουά. Στο 19' η κεφαλιά του Φαλκάο δεν βρήκε στόχο, όπως και το σουτ του Μοράτα τρία λεπτά αργότερα. Η Ρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 41ο λεπτό, καθώς ο Ντι Μαρία έφυγε πολύ γρήγορα σε κόντρα και έβγαλε τετ α τετ τον Μπενζεμά, ο οποίος νικήθηκε απόμ τον Κουρτουά.

Στο 56ο λεπτό ο Γκάμπι μετά από ωραίο «1-2» βρέθηκε μόνος απέναντι στον Λόπεθ όμως έκανε πολύ κακό σουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Γκαρθία είχε την ίδια τύχη. Η Ατλέτικο έχανε τις ευκαιρίες, αλλά η Ρεάλ πέτυχε το 2ο γκολ στο 63ο λεπτό. Ο Μπενζεμά έβγαλε όμορφα για τον Ντι Μαρία που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κουρτουά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Γκοδίν, Μιράντα, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σουάρεθ (73' Ροντρίγκεθ), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (72' Αντριάν), Ντιέγο Κόστα, Φαλκάο.

ΡΕΑΛ: Ντιέγο Λόπεθ, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Πέπε, Νάτσο, Εσιέν (70' Βαράν), Κεντίρα, Κακά (67' Αλόνσο), Ντι Μαρία (76' Μόντριτς), Μοράτα, Μπενζεμά.

ΡΕΑΛ ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΡΕΑΛ ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 3-2
Γήπεδο: Ρομαρέδα

Ο θάνατός σου η ζωή μου.... Η Σαραγόσα κέρδισε με 3-2 τη Μαγιόρκα, έκανε βήμα παραμονής κι έστειλε τη Μαγιόρκα ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Η Μαγιόρκα μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό ο Ζιοβάνι ντος Σάντος έβγαλε τη σέντρα και ο Χέμεντ με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Σαραγόσα ανέβασε στροφές και έφερε στα ίσα το ματς στο 29ο λεπτό με όμορφο σουτ του Μοντάνιες. Στο 30' και στο 31' ο Αουάτ πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ των Σαπουνάρου και Μοντάνιες, ενώ στο 42' ο Ρομπέρτο έσωσε τη Σαραγόσα απομακρύνοντας δύσκολα το σουτ του Χέμεντ.

Η Σαραγόσα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 60΄ο Ροντρίγκες έδωσε για τον Πόστιγκα ο οποίος από κοντά έκανε το 2-1. η Μαγιόρκα δεν το έβαλε κάτω και στο 83ο λεπτό έκανε το 2-2 με τον Αριθμέντι, ωστόσο στο 88' ήρθε η λύτρωση για τη Σαραγόσα με τον Ροσίνια να κάνει το 3-2.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Αμπραχάμ, Άλβαρο, Σαπουνάρου, Φερνάντεθ (46' Παρέδες), Πιντέρ, Απόνιο, Μοντάνιες, Ροδρί (53' Ροσίνια), Ροντρίγκες (84' Μπιενβενού), Πόστιγκα.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Χάτον, Ζερομέλ, Λόπεθ, Κονσεϊσάο (24' Νούνιες), Τισόνε, Πίνα (74' Βίκτορ Κασαδέσους), Μαρτί, Άλφαρο (62' Αριθμέντι), Ντος Σάντος, Χέμεντ.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2-2
Γήπεδο: Σαν Μαμέθ

Μπλόκο στη Βασκονία για την Μπαρτσελόνα, που κόλλησε στο 2-2 με την Μπιλμπάο.

Στο 7ο λεπτό ο Αντούριθ δεν βρήκε για ελάχιστα την μπάλα μέσα στην περιοχή ενώ στο 16' ο Αλέξις σημάδεψε το δοκάρι της Μπιλμπάο. Στο 23' ο Ιραϊθόθ είπε όχι σε σουτ του Σονγκ Και στο 29ο λεπτό ο Σουασαέτα με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. στο 43ο λεπτό το σουτ του Αντούριθ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 45' το πλασέ του Σεσκ κόπηκε πάνω στη γραμμή.

Η Μπαρτσελόνα πίεσε στην επανάληψη και στο 68ο λεπτό ο Μέσι έφερε στα ίσα το ματς. Και πριν προλάβει να συνέλθει, η Μπιλμπάο δέχτηκε και 2ο γκολ από τον Αλέξις δύο λεπτά μετά. Η Μπιλμπάο πήρε τελικά την ισοπαλία με γκολ από τον Αντέρ Ερέρα στις καθυστερήσεις.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Αμπιντάλ (46' Αντριάνο), Άλμπα, Τιάγκο, Τσάβι (58' Μέσι), Σονγκ, Πέδρο, Σεσκ, Αλέξις (78' Ινιέστα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ιραϊθόθ, Αουρτενέτσε (73' Ιμπάι Γκόμεθ), Εκίθα, Σαν Χοσέ (71' Ραμάλιο), Ιραόλα, Γκουρπέγι, Αντέρ, Ντε Μάρκος, Σουσαέτα, Μουνιαΐν, Αντουρίθ (73' Γιορέντε).

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΘΕΛΤΑ: 0-1
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Τη δεύτερη σερί νίκη της πέτυχε η Θέλτα, που επικράτησε με 1-0 μέσα στην έδρα της Λεβάντε και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 17ο λεπτό ο Λάγο έκοψε προ του Πέδρο Λόπεθ, ενώ στο 21' η Θέλτα άνοιξε το σκορ. Ο Κρον Ντέλι έκανε τη σέντρα και ο Αουγούστο Φερνάντεθ με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον Νάβας. Στο 28' ο γκολκίπερ της Λεβάντε είπε όχι σε νέα κεφαλιά του Φερνάντεθ, ενώ στο 49' ο Άσπας έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά να κάνει το 2-0.

Στο 50' το σουτ του Κρον Ντέλι έφυγε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Άσπας τρία λεπτά αργότερα. Στο 55ο λεπτό η Λεβάντε κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι αλλά ο Μπαρκέρο αστόχησε από τα 11 μέτρα. Στο 75ο λεπτό η κεφαλιά του Βύντρα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 90' ο Βάρας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σιμάο.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Χουανφράν, Βύντρα, Ναβάρο, Λόπεθ, Ιμπόρα, Μπαρκέρο, Μίτσελ (46' Σιμάο), Γκαρσία (46' Ρότζερ), Ελ Ζαρ (78' Ρίος), Ακουαφρέσκα.

ΘΕΛΤΑ: Βάρας, Τζόνι (66' Καμπράλ), Τούνιεθ, Βίλα, Λάγο, Ίνσα (58' Μαντιντά), Ουμπίνια, Λόπες (78' Μπερμέχο), Φερνάντεθ, Κρον Ντέλι, Άσπας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα