Δοκιμασία στο «Ίγουντ» για Γιουνάιτεντ

16:32 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνο εύκολη αποστολή δεν έχει σε αυτή την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ταξιδεύει στο «Ίγουντ Παρκ» για να αντιμετωπίσει την Μπλάκμπερν σε ένα ματς πολύ σημαντικό. Μάλιστα οι «Κόκκινοι Διαβολοι» έχουν κακή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο καθώς έχουν πάρει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή, στο +3 απο την δεύτερη Σίτι και θέλει μόνο το διπλό για να παραμείνει

πρώτη ως το φινάλε.

Απο την μεριά τους οι «Πολίτες» του Ρομπέρτο Μαντσίνι ελπίζουν σε «γκέλα» της Γιουνάιτεντ, ενώ εκείνοι αντιμετωπίζουν στο «Ετιχάντ» την Σάντερλαντ. Η Σίτι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κάτι που έδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική όταν έμεινε στο 1-1 στο «Μπριτάνια» με την Στόουκ και άπαντες στην ομάδα ξέρουν πως η νίκη κόντρα στις «Μαύρες Γάτες» είναι... μονόδρομος.

Στην «μάχη» για την Τρίτη θέση η Άρσεναλ παίζει με την δυνατή εντός έδρας ΚΠΡ, ενώ η Τότεναμ που βρίσκεται στην 4η θέση αντιμετωπίζει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την εξαιρετική Σουόνσι. Απο την μεριά της η Τσέλσι μετά το διπλό στην έδρα της Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ, πλέον κοιτάζει την Πρέμιερ Λιγκ και έχει το μυαλό της στο ματς με την Άστον Βίλα, στο «Βίλα Παρκ». Οι «Μπλε» έχουν στόχο το «τρίποντο» για να παραμείνουν κοντά στην 4αδα.

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Άστον Βίλα-Τσέλσι 17:00

Έβερτον-Γουέστ Μπρομ 17:00

Φούλαμ-Νόριτς 17:00

Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ 17:00

ΚΠΡ-Άρσεναλ 17:00

Γουίγκαν-Στόουκ 17:00

Γουλβς-Μπόλτον 17:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 15:30

Τότεναμ-Σουόνσι 18:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22:00

Keywords
Τυχαία Θέματα