Δοκιμασία στο Παλέρμο για Μίλαν

13:42 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 26η αγωνιστική

Η ένταση από το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής κόπασε και πλέον Μίλαν και Γιουβέντους στρέφουν την προσοχή τους στην 26η αγωνιστική με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να έχει δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παλέρμο. Στα θετικά για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι η επιστροφή, από τιμωρία, του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ενώ αντίθετα ο Πάτο τέθηκε ξανά εκτός μάχης λόγω τραυματισμού. Η Παλέρμο θα προσπαθήσει για το καλύτερο με "όπλα" της τον Μίκολι,

οκτώ γκολ μέσα στο 2012, και την έδρα της όπου έχει απολογισμό δέκα νίκες και μόλις δυο ήττες.

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Κιέβο και θέλει την νίκη ευελπιστώντας παράλληλα σε "γκέλα" της Μίλαν στην Σικελία προκειμένου να βρεθεί ξανά μόνη πρώτη έχοντας και το αβαντάζ του επιπλέον αγώνα που χρωστάει. Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βιδάλ με τον Μάτρι να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Σημειώνεται πως η Κιέβο είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με την Γιουβέντους.

Πάντως το σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό που γίνεται στην Ρώμη ανάμεσα στην Ρόμα και την Λάτσιο με την συμμετοχή του Φραντσέσκο Τότι να κρίνεται την τελευταία στιγμή ενώ από την άλλη μεριά ο Λούλιτς έχει τεθεί νοκ άουτ για τον επόμενο μήνα. Η νίκη είναι θέμα, εκτός από βαθμολογικό, και γοήτρου ιδιαίτερα για την Ρόμα και τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε Ντε Ρόσι και Λουίς Ενρίκε μετά την συντριβή από την Αταλάντα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στην Serie A
Σάββατο 3 Μαρτίου
Παλέρμο-Μίλαν (19:00)
Γιουβέντους Κιέβο (21:45)
Κυριακή 4 Μαρτίου (16:00)
Πάρμα-Νάπολι (13:30)
Ουντινέζε-Αταλάντα
Σιένα-Κάλιαρι
Φιορεντίνα-Τσεζένα
Λέτσε-Τζένοα
Ρόμα-Λάτσιο
Μπολόνια-Νοβάρα
Ίντερ-Κατάνια (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα