Δοκιμές κάνει ο Κωτσοβός

19:17 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Οι απουσίες της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου είναι δεδομένες. Ο Νίκος Κατσικοκέρης είναι τραυματίας και ο Ταξιάρχης Φούντας τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στην Νέα Σμύρνη. Ο Νίκος Κωτσοβός πάντως μετρά στις επιστροφές των Παναγιώτη Λαγού και Βαλεντίνου Βλάχου, οι οποίοι δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και στην αρχική 11άδα.
Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ δεν έκανε δοκιμή ενδεκάδας σήμερα.

Ήθελε να κάνει κάποιες δοκιμές και να δει κάποιους παίκτες του αν μπορούν να τον βοηθήσουν ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα. Βλέπετε, δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγές στο ματς του Σαββάτου.

Έτσι σε ένα δίτερμα με ανακατεμένες επιλογές, ο Μπουγαΐδης με τον Γιάγκο ήταν στόπερ, ο Βαλεντίνος Βλάχος δεξί μπακ, ο Αρκούδας αριστερό μπακ, ο Κοντοές δεξί χαφ, ενώ ο Λαγός αριστερό χαφ. Σε άμυνα και κέντρο αναμένεται να έχουμε αλλαγές με τον Κωτσοβό να έχει διαθέσιμους παίκτες, ενώ για την θέση του σέντερ φορ υπάρχει ο Φουρτάδο, ο Τσίτας και ο Παυλής.

Πάντως, αύριο στην προπόνηση των Σπατών αναμένεται να γίνει δοκιμή ενδεκάδας με ξεκάθαρες επιλογές από τον Κωτσοβό και εκεί θα φανεί αν οι σημερινές δοκιμές ήταν απλά… δοκιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα