Δώνης: Δεν έχει φτάσει ταβάνι ο Ατρόμητος

11:50 18/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η 3η θέση στην οποία βρίσκεται ο Ατρόμητος δεν γεμίζει με άγχος τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έχει φτάσει ακόμα στο ταβάνι υπογραμμίζοντας πως φέτος είναι ικανή για την υπέρβαση.
Σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS FM 94.6, ο προπονητής του Ατρομήτου μίλησε για
-την αναμέτρηση της Κυριακής με το Λεβαδειακό: "Προερχόμαστε από ρεπό και αν υπολογίσουμε και την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, έχουμε να παίξουμε τρεις εβδομάδες. Ο Λεβαδειακός είναι

άγνωστη ομάδα από την άποψη ότι δεν την έχουμε δει, αλλά είναι ένας σύλλογος με εμπειρία στην Σούπερ Λίγκα και με αρκετούς παίκτες που τους γνωρίζουμε καλά".
-το αν η βαθμολογική θέση αγχώνει την ομάδα: "Δεν το σκεφτόμαστε έτσι, ούτε έχουμε ιδιαίτερο άγχος. Νομίζω πως μέχρι τώρα αυτό λειτουργεί θετικά από άποψη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Οι ποδοσφαιριστές μας πιστεύουν περισσότερο στους εαυτούς τους και στην ομάδα. Πιστεύουμε πως η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμα στο ταβάνι, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης σε διάφορα κομμάτια ακόμη".
-τους στόχους του Ατρομήτου: "Δεν έχουμε θέσει σε καμία χρονιά στόχο την σωτηρία. Μου αρέσει που άκουσα τους παίκτες μου να λένε ότι περιμένουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι για να δουν αν θα είμαστε δεύτεροι ή τρίτοι. Αυτό σημαίνει πως έχουν αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε όλοι πως φέτος μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση".
-τους τομείς που μπορεί να βελτιωθεί ο Ατρόμητος: "Το βασικό για εμάς είναι ότι στην ενδεκάδα μας έχουμε επτά νέους ποδοσφαιριστές που έχουν προσαρμοστεί σε μια άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού και αποκτούμε καλύτερη χημεία. Στο δημιουργικό κομμάτι μπορούμε να βελτιωθούμε. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να κάνει πολλά στην επίθεση, αλλά όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες ίδιας δυναμικότητας ειδικά στην έδρα μας οι αντίπαλοι κλείνονται στο μισό γήπεδο. Πάντα ήμασταν ομάδα πρωτοβουλίας και θέλαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Είμαστε πιο δυνατοί στις στημένες φάσεις, στην αμυντική λειτουργία και είμαστε πιο γρήγορη ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια".
-το αν η φετινή πορεία είναι η καλύτερη στην προπονητική καριέρα του: "Το ποδόσφαιρο είναι συγκυρίες και λεπτομέρειες. Με τον Ατρόμητο και την Λάρισα υπήρχαν ματς στις αρχές της σεζόν, που ήμασταν πολύ καλοί αλλά αναποτελεσματικοί. Φέτος όμως έρχονται και τα αποτελέσματα και για αυτό προσωπικά πιστεύω πως είναι η καλύτερη χρονιά, καθώς συνδυάζουμε τα πάντα, καλή απόδοση και καλό ποδόσφαιρο".
-τις κλήσεις παικτών του Ατρομήτου στην Εθνική: "Ήμουν σίγουρος μετά και την κλήση του Τάτου πως θα έρθουν και άλλες κλήσεις παικτών μας στην Εθνική. Μάλιστα το είχα πει και στον ίδιο τον Γιαννούλη. Όταν μια ομάδα πηγαίνει καλά και δείχνει πως έχει καλή παρουσία, προκαλεί το ενδιαφέρον. Ειδικά ο Ατρόμητος προκαλεί το ενδιαφέρον, γιατί έχει πολλούς Έλληνες, κάτι που δεν το έχουν άλλες ομάδες. Νομίζω πως θα κληθούν και άλλοι. Ο Φυτανίδης, χωρίς να θέλω να αδικήσω άλλους παίκτες της ομάδας μου, είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Ατρομήτου φέτος. Ξ
Keywords
Τυχαία Θέματα