Δούλεψαν για τη Βέροια

18:39 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Βέροια, μετά την ισοπαλία του Πλατανιά κόντρα στην Επανομή. Στους δύο βαθμούς μείωσε ο Πανθρακικός που νίκησε τον Εθνικό Αστέρα με 2-0 στην Καισαριανή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

FOOTBALL LEAGUE

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-4

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Παναχαϊκή που επικράτησε του Διαγόρα στη Ρόδο με 4-0.

Τα γκολ των Πατρινών πέτυχαν οι Θεοδωρέλλης (29’), Φουρτάδο (34’), Ντίνας (51’) και Μαπούκου στο 89’. Έτσι η ομάδα του Βασίλη Βούζα έφτασε τους 18 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση. Αντιθέτως οι Ροδίτες για μία ακόμα αγωνιστική αγνόησαν τη νικη, παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας με τρείς βαθμούς.

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Χατζηπέτρος, Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Παπαδημητρίου, Αυγενικού (81' Μαλλιάκας), Ρούσσος, Ματετζίδης, Επιφάνης, Μπαούρης (69' Τσίτσης), Μαριεττάκης.

Παναχαϊκή (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλλης, Ουρτάδο (69' Σπίνουλας), Ατματζίδης, Φουρτάδο (57' Μαπούκου), Ντίνας, Κωνσταντινίδης (57' Παπαστεργίου), Ιωάννου, Φούφουλας, Βλασόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0

Χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πανσερραϊκό στα Ψαχνά. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο το αποτέλεσμα έμεινε στο 0-0. Με την ισοπαλία αυτή οι Σερραίοι έχασαν και άλλο έδαφος στην υπόθεση άνοδος, καθώς έμειναν στους 20 βαθμούς και στην 6η θέση. Στις τελευταίες θέσεις παρέμεινε ο Ηρακλής με 13 βαθμούς.

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 1-0

Φρένο στα θετικά αποτελέσματα του Βύζαντα έβαλε ο Φωκικός, που πήρε την νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Διαμαντόπουλου στο 20’. Η νίκη αυτή αποτελεί μια ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας για την ομάδα της Άμφισσας, που επικράτησαν δίκαια καθώς ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια τη αναμέτρησης.

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Παϊζάνος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος (36' λ.τ Μπουλούλης), Στόικος (87' Κουρελής), Ταμπάκης (62' Γεωργουσόπουλος).

Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Οικονόμου): Κοτταράς, Φραγκής, Χάλαρης, Μουστάκης, Ροβίθης, Παγώνης (50' Φιλιππάκος), Πέτρου, Νταντάμης, Μωυσίδης, Α. Γεωργακόπουλος (63' Τριαντός), Ηλιόπουλος

ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0

Για πρώτη φορά από την έναρξη της σεζόν ο Πλατανιάς έπεσε από την πρώτη θέση, καθώς έμεινε στο μηδέν απέναντι στην Επανομή. Οι Κρητικοί έφτασαν 30 βαθμούς, όσουν έχει και η Βέροια. Μοιρασμένο ήταν το ματς, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο κυριαρχίας, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και έμεινε το τελικό 0-0.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης,

Keywords
Τυχαία Θέματα