Δούλεψε για την Ελλάδα η Λιθουανία (VIDEO)

23:09 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 7οςΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ- ΛΕΤΟΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ράινπαρκ Στάντιον

Ιστορικό βαθμό πήρε το Λιχτενστάιν που έμεινε στο 1-1 με τη Λετονία.

Το Λιχτενστάιν μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε στο 18ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Πολβερίνο, ωστόσο στη συνέχεια η Λετονία

ανέβασε στροφές κι έφτασε στην ισοφάριση στο 30' με γκολ του Κάουνα.

Η Λετονία είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 62ο λεπτό, αλλά ο Κάουνα έχασε πέναλτι.

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Γιέλε, Στόκλασα, Έρι (46' Κίντανς), Μπουργκμάιερ, Κρίστεν (72' Μπεκ), Ν.Χάσλερ, Βίζερ, Πολβερίνο, Φριν, Έρνε (90+3' Γκιρ), Ντ.Χάσλερ.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Γκορκς, Ιβάνοφς, Κλάβα, Λάντζινς, Κάουνα, Λάιζανς (46' Βισνιακόφς), Ρούγκινς, Ρούντνεφς, Βερπακόφσκις (66' Γκάουρακς), Καμές (56' Ζιγκάγεφς).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ντομ Ντουμπνόμ

Για την Εθνική μας δούλεψε η Λιθουανία, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Σλοβακία.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιακούμπκο προ κενής εστίας και από το μισό μέτρο δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ στο 8' το σουτ του Χάμσικ από πλάγια αριστερά, πέρασε άουτ. Ωστόσο η Λιθουανία πήρε κεφάλι στο σκορ στο 19ο λεπτό, καθώς ο Σέρνας έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ νίκησε τον Κούτσιακ. Η Σλοβακία συνέχισε να πιέζει κι έφτασε στην ισοφάριση στο 40ο λεπτό με τον Γιακούμπκο.

Η Σλοβακία πίεσε πολύ στο δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι η Λιθουανία έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 86ο λεπτό με τον Σέρνας.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κούτσιακ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Πετσόφσκι (70' Μπακός), Σάπαρα, Γιακούμπκο, Χούμποτσαν, Χάμσικ, Σβέντο, Κούτσκα, Μακ (64' Ντούρις).

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Καρτσεμάρσκας (46' Αρλάουσκις), Μικούτσκις, Κιζάνσκας, Μικολιούνας, Σεμπέρας, Τσεσνάουσκις, Ιβασκεβίτσιους, Πάνκα, Καλόνας (69' Νοβικόβας), Σέρνας (90' Λούκσα), Ματουλεβίτσιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα