Στο ρελαντί η Γερμανία (VIDEO)

21:55 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 3οςΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Άστανα Αρίνα

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία η Γερμανία πέρασε με 3-0 από το Καζακστάν και παρέμεινε μόνη πρώτη.

Στο 3ο λεπτό ο Γκέτσε έκανε όμορη ενέργεια, αλλά ο Σιντελνίκοφ έπεσε και τον πρόλαβε, ενώ στο 18' ο Γκέτσε βρέθηκε ξανά σε πλεονεκτική θέση, αλλά πλάσαρε άσχημα. Τελικά στο 20ο λεπτό, ο Σβαϊνστάιγκερ

πέρασε την μπάλα πάνω από έναν αντίπαλο, έκανε το σουτ στην κίνηση, η μπάλα βρήκε και στο στήθος του Μίλερ και κατέληξε στα δίχτυα του Καζακστάν. Και με τη σέντρα τα πάντσερ πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Σιντελνίκοφ έδιωξε με τα πόδια προ του Κεντίρα, αλλά ο Γκέτσε με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 έκανε ο Μίλερ στο 75ο λεπτό με πλασέ σε κενή εστία μετά από γύρισμα του Οζίλ.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Σιντελνίκοφ, Κιρόφ, Λογκβινένκο, Γκούρμαν, Ναρντοαουλέτοφ, Ντμιτρένκο, Οσταπένκο (82' Γκετέριεφ), Καϊρούλιν (65' Κονισμπάεφ), Μπαϊζάνοφ (37' Κορόμπκιν), Σμίντγκαλ, Ντζολτσίγεφ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ Σμέλτζερ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Χέβεντες, Κεντίρα (82' Σούρλε), Σβαϊνστάιγκερ Οζίλ, Ντράξλερ (19' Ποντόλσκι), Μίλερ (82' Γκιντογκάν), Γκέτσε.

ΑΥΣΤΡΙΑ- ΝΗΣΙΑ ΦΑΡΟΕ: 6-0
Γήπεδο: Ερνστ Χάπελ

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, η Αυστρία επικράτησε με 6-0 των αδύναμων Νησιών Φαρόε και απέκτησε ελπίδες πρόκρισης.

Πλάκα έκανε στο πρώτο μέρος η Αυστρία η οποία έκανε το 21-0 στο 8ο μόλις λεπτό με τον Χόσινερ, ενώ στο 20' ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0. Πριν τελειώσει το πρώτο μέρος η Αυστρία πέτυχε και τρίτο γκολ και μάλιστα στο 28' με τον Ίβανσιτς.

Η Αυστρία δεν πάτησε φρένο ούτε στην επανάληψη και στο 77' ο Γιουνούζοβιτς έκανε το 4-0 κι ένα λεπτό μετά ο Αλάμπα έκανε το 5-0. το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Γκάρικς στο 82'.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Πόγκατετζ, Φουχς (72' Σίτνερ), Γκάρικς, Ντράγκοβιτς, Κάβλακ (56' Λάιτγκεμπ), Γιουνούζοβιτς, Ίβανσιτς (63' Βάιμαν), Αλάμπα, Γιάνκο, Χόσινερ,

Ν.ΦΑΡΟΕ: Νίλσεν, Φέρ, Γιουστίνουσεν, Μπάλντβιντσοβ, Νες, Σάμουελσον (72' Ντ.Γιάκομπσεν), Μπεντζάμινσεν, Χάνσον, Χολστ, Έντμουντσον, Έλτερ (87' Γκρέγκερσεν).

ΣΟΥΗΔΙΑ- ΙΡΛΑΝΔΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Στάδιο Φιλίας

Στο 0-0 κόλλησε η Σουηδία με την Ιρλανδία κι επέτρεψε στην Αυστρία να την πλησιάσει.

Οι Σουηδοί πίεσαν σε όλο το ματς αλλά δεν μπόρεσαν να σπάσουν την άμυνα της Ιρλανδίας.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίζακσον, Όλσον, Σαφάρι, Γκράνβιστ, Λούστιγκ (46' Άντονσον), Κάλστρομ, Ελμ, Λάρσον (87' Ντουρμάζ), Κατσάνικλιτς, Ιμπραΐμοβιτς, Χισέν (73' Τόιβονεν).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Φορντ, Ο'Σέι, Γουίλσον, Κλαρκ, Γκριν, Κόουλμαν, ΜακΚάρθι, ΜακΚλίν (83' Κίοχ), Λονγκ (87' Σάμον), Κιν (76' Χουλαχάν), Γουόλτερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα