Δραματική έκκληση Κοντοέ για ενότητα στην ΑΕΚ

16:53 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι πρωτόγνωρη. Δεν τη χωρά ο νους των οπαδών της. Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές και όλα τα μέλη της ομάδας περνούν μια μεγάλη δοκιμασία. Μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος -βαθιά επηρεασμένος από την κατάσταση- ζήτησε να δει σήμερα τη διοίκηση για να της μεταφέρει τους προβληματισμούς του, που είναι τόσο έντονοι ώστε τον έχουν κάνει να σκέφτεται ακόμη και

το ενδεχόμενο αποχώρησης...
Το aek3565 επικοινώνησε με τον αμυντικό της ΑΕΚ, προκειμένου να μάθει από τον ίδιο ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση να ζητήσει αυτή τη συνάντηση από τη διοίκηση. Η στάση του παίκτη μας αιφνιδίασε. Ακολούθησε ένα απίστευτο ξέσπασμα ψυχής από τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος ήταν -κάτι περισσότερο από- εμφανές πως βρισκόταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς με τα λεγόμενα του, το μόνο σίγουρο είναι ότι διαβάζοντάς τα θα διαπιστώσει ότι αποτελούν τη δική του αλήθεια. Μια αλήθεια που ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο, καθώς στο κλείσιμο της συνομιλίας μας τον ρωτήσαμε (για δεύτερη φορά) αν επιθυμούσε να δημοσιεύσουμε όσα μας δήλωσε και μας απάντησε ξεκάθαρα ότι και στη συνομιλία του με τη διοίκηση ενημέρωσε ότι επιθυμεί ο κόσμος να μάθει πώς ο ίδιος βιώνει την κατάσταση στην ομάδα.
Τα λόγια είναι περιττά. Διαβάστε την εκ βαθέων εξομολόγηση του αμυντικού της ΑΕΚ: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος από την κατάσταση στην ομάδα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Η ΑΕΚ είναι τελευταία στη βαθμολογία με έναν βαθμό και ήρθαν οπαδοί στην προπόνηση και οι άνθρωποι μας μίλησαν ευγενέστατα. Ντρέπομαι για την κατάσταση. Και ντρέπομαι να τους αντικρίσω, γιατί εκείνο το βράδυ τους είπα ότι θα παλέψουμε, ότι είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια οικογένεια. Ποια οικογένεια; Όλα διαλύθηκαν το Σάββατο το βράδυ. Την περασμένη εβδομάδα έγινε ένα τραπέζι και ήμασταν όλοι εκεί και πραγματικά το πίστευα ότι ήμαστε μια οικογένεια.
Αυτό είπα σήμερα στη διοίκηση. Από τη μια πλευρά είναι άνθρωποι που είναι εδώ από πέρσι και παλεύουν, δουλεύουν όλη μέρα για την ΑΕΚ και δεν μας έχουν πει ποτέ ψέματα. Μας κοιτάνε στα μάτια και μας λένε την αλήθεια. Και από την άλλη ο Θωμάς Μαύρος. Ερχόταν στα αποδυτήρια και μας μιλούσε και έβλεπες ότι αν του δίναμε παπούτσια, θα έμπαινε να παίξει μαζί μας, να μας βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορούσε. Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει και γιατί τα πράγματα έγιναν έτσι, αλλά όταν έχεις διαφορές τις λύνεις μέσα στο σπίτι, δεν τις λύνεις στη γειτονία, να σε ακούνε όλοι.
Θα μπορούσα το καλοκαίρι να φύγω. Είχα προτάσεις. Αλλά πίστεψα σε αυτό το πλάνο και ότι θα παλέψουμε όλοι ενωμένοι. Και τώρα το μόνο εύκολο για εμένα θα ήταν να μην μιλήσω καθόλου, να περιμένω να πάρω άλλη μια δόση τον επόμενο μήνα και αν δεν γίνει η δουλειά με τους επενδυτές, να κάνω προσφυγή και να φύγω. Αλλά δεν θα τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Δεν είναι αυτός ο Κοντοές. Έχω δυο μέρες να κοιμηθώ με την κατάσταση στην ομάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα