Δυναστεία Μελισσανίδη!

08:38 30/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΙΓΡΗ-ΑΕΚ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Πρώτο ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ», που βάζει μπροστά τη γηπεδάρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Γιώργος Μελισσανίδης!». «Είδαν την «Αγιά Σοφιά κι έχασαν τη μιλιά τους. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΚ πήραν μια πρώτη γεύση από τον Ναό κι έπεται η ψηφιακή παρουσίαση μέσα στον επόμενο μήνα». «Οι βόμβες

για την αύξηση ΜΚ. Τότε θα ανακοινωθεί η συμμετοχή του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Πόλυ Χατζηιωάννου και όλων των μεγάλων επιχειρηματικών μεγεθών που θα στηρίξουν το μεγάλο όνειρο». «Με το καλημέρα μέσα ο Πέτρος Παππάς».

SPORTDAY

«ΑΡΧΗ... ΓΗΠΕΔΟΥ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που προσθέτει: «Το πρώτο βήμα για την κατασκευή του νέου σπιτιού της Ένωσης έγινε με την σύσταση της εταιρείας Δικέφαλος 1924, που αναλαμβάνει το έργο. Ιδρυτικά μέλη ο Γιώργος Μελισσανίδης και ο Πέτρος Παππάς. Μπαίνει στην ΑΜΚ ο Χατζηιωάννου».

LIVE SPORT

«Θεμέλια στον Ναό», τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει: «Ιστορική μέρα για το γήπεδο της ΑΕΚ. Συστάθηκε η Δικέφαλος 1924, ο Δ. Μελισσανίδης καλύπτει το 1 εκατ. του ΜΚ. Έναρξη εργασιών στις αρχές του 2014, 33.000 θεατές η χωρητικότητα. Τίγρης: Θα βάλω εγώ τα περισσότερα».

GOAL NEWS

«ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ... ΘΕΜΕΛΙΑ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που προσθέτει: «Μπροστάρης ο Γιώργος Μελισσανίδης στα ιδρυτικά μέλη της Δικέφαλος 1924 που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ και το πρώτο εκατ. από τον Τίγρη στην ΑΜΚ». «Τέλη Σεπτεμβρίου η παρουσίαση, αρχές 2014 τα έργα. Παππάς, Γατζούλας, Κοτσάτος επίσης στα μέλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα