Δυνατές μεταγραφές για ΑΕΚ

15:10 3/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης και για την ομάδα της ΑΕΚ επιφύλασε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας ανταμείφθηκαν και η καινούρια χρονιά θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές για την Ένωση, καθώς είχαμε σημαντικές προσθήκες αθλητών. Οι νέοι παίκτες, λοιπόν, που θα αγωνιστούν με τα χρώματα της ΑΕΚ είναι οι : Θοδωρής Τσόπελας , Πέτρος Ξαρχάκος

και Άγγελος Ανδριόπουλος.

Παρά τη μικρή ηλικία των δύο (ο Τσόπελας 20 και ο Ανδριόπουλος 19 χρονών), όλοι είναι πολύ έμπειροι αθλητές στο χώρο του πινγκ πονγκ, με πολυετή συμμετοχή στις μεγάλες κατηγορίες, πανελλήνιες διακρίσεις και εμφανίζονται πανέτοιμοι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας.

Από τους αθλητές που αγωνίστηκαν την προηγούμενη περίοδο, στη βασική σύνθεση της ομάδας θα βρίσκεται ο Διονύσης Φωτόπουλος. Να θυμίσουμε ότι ο Φωτόπουλος είχε μια εξαιρετική πορεία καθόλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς σε όλες τις διοργανώσεις, ατομικές και ομαδικές, ενώ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα με 29 νίκες και 1 ήττα, κατείχε τον καλύτερο απολογισμό για την κατηγορία της Α' Αττικής, στην οποία βρισκόταν η ΑΕΚ.

Τέλος, συμφωνήθηκε η παραχώρηση αθλητών της ομάδας σε άλλους συλλόγους, ώστε να τους δωθεί η δυνατότητα να διατηρήσουν υψηλή αγωνιστική δραστηριότητα. Έτσι λοιπόν οι αθλητές Παπάζογλου Γιώργος, Παπάζογλου Χαράλαμπος και Κοκκινίδης Μιχάλης δώθηκαν δανεικοί στην ΑΕΝ Κηφισιάς και οι Καπογιαννόπουλος Αργύρης και Γκουντούμας Γιώργος στον ΓΑΣ ΑΕΤΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα