Δύσκολη πρόκριση για Έβερτον

00:11 28/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ-4ος ΓΥΡΟΣ
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΦΟΥΛΑΜ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Γκούντισον Παρκ»
Το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του Αγγλικού κυπέλλου πήρε η Έβερτον, αφού νίκησε με 2-1 την Φούλαμ στην αναμέτρηση του «Γκούντισον Παρκ» για τον 4ο γύρο του θεσμού, στην μάχη των ομάδων της Premier League. Η Φούλαμ πήρε προβάδισμα στο 14' όταν ο Ντέμσεϊ τροφοδότησε τον Ρίισε που σούταρε από την μικρή περιοχή με την μπάλα να

χτυπάει στο χέρι του Χαίντινχα, και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Ο Μέρφι ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Χάουαρντ, κάνοντας το 0-1. Η Έβερτον απάντησε στο 27 όταν ο Ντόνοβαν σέντραρε από τα δεξιά για τον Στρακουαλούνσι, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν άτυχοι στο 38' αφού το σουτ του Φελαϊνί από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Στόκντειλ, ωστόσο στο 73' η Έβερτον πήρε την νίκη-πρόκριση όταν ο Ντόνοβαν σέντραρε από τα δεξιά για τον Φελαϊνί που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των «ζαχαρωτών».
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Νέβιλ, Μπέινς, Χάιτινχα, Ντάφι, Γκίμπσον, Κέιχιλ, Ντόνοβαν, Γκεγιέ (68' Ντρέντε), Στρακουαλούνσι (83' Ανιτσέμπε), Φελαϊνί.
ΦΟΥΛΑΜ: Στόκντειλ, Κέλι, Χάγκελααντ, Χιούζ, Ρίισε, Μέρφι (87' Τρότα), Μπέρντ (83 Σίντγουελ), Ρουίζ, Νταφ (79' Ζαμόρα), Ντέμπσεϊ, Τζόνσον.
Την πρόκριση στον 5ο γύρο πανηγύρισε και η Τότεναμ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Γουότφορντ μέσα στο «Βίγκερειτζ Ρόουντ». Τα «σπιρούνια» εμφανώς επηρεασμένα από την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα δεν έπαιξαν καλά, ωστόσο πήραν την νίκη στο 42' όταν ο Γουόκερ τροφοδότησε τον Φαν Ντερ Φάαρτ που με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-1. Η Τότεναμ είχε και δοκάρι στο 65' με τον Ολλανδό επιθετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα