Για μια νέα αρχή η Βασίλισσα

23:51 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έκλεισε το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με τον χειρότερο τρόπο, καθώς πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση, ηττήθηκε από τη Νέα Κηφισιά και έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό έφερε και την δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στην χρονιά, καθώς ο Δημήτρης Λιόγας αποχώρησε, για να πάρει την θέση του ο Δημήτρης Παπανικολαόυ . Τώρα με τον νεαρό τεχνικό να ντεμπουτάρει στην άκρη του πάγκου,

η Ένωση έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον αξιόμαχο Αρκαδικό και θα ψάξει επιτακτικά την νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να μην χάσει την επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στην Α1.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση, δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς επανέρχεται ο Νίκος Κούρτης που έλειψε πολύ από τα προηγούμενα παιχνίδια. Σε μια ακόμη αναμέτρηση η Βασίλισσα δεν θα είναι μόνη, με του φιλάθλους της να δίνουν βροντερό παρών για να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα, ώστε να πάρει μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα