«Δύσκολο το έργο μας»

22:59 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Χριστόπουλος χαρακτήρισε την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης ως μία από τις δυσκολότερες φετινές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για το επακόλουθο ματς με τον Αστέρα:

«Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει εξαιρετική πορεία, αναμενόμενη για μένα. Έχουμε δύσκολο έργο αλλά μας δίνεται μια ευκαιρία να κάνουμε μία νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα:

«Και εμείς είμαστε μία

ομάδα που αγωνίζεται μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και έχει σημασία η στρατηγική που ακολουθήσει ο Αστέρας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και πιστεύω να είμαστε έτοιμοι την Κυριακής».

Για το τι χρειάζεται για κερδίσει η ομάδα του ΠΑΣ:

«Πιστεύω πως όποιος βγάλει περισσότερη ψυχή και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο θα πάρει και το ματς. Ο αγωνιστικός χώρος είναι δύσκολος αλλά όποια ομάδα δείξει καρδιά θα πάρει και το παιχνίδι».

Για το νέο του ξεκίνημα στην προπονητική:

«Είναι μία ξεχωριστή εμπειρία και έχω αντιμετωπίσει πολλούς και δυνατούς προπονητές. Ο κος Τσιώλης είναι αποδεδειγμένα καλός προπονητής και έχει ποικιλία στο παιχνίδι του. Είναι μία εξαιρετική περίπτωση Έλληνα προπονητή και εμείς θα ακολουθήσουμε τα σχέδιά μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για τα όσα ακούγονται για το μέλλον του:

«Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το κάθε παιχνίδι. Είναι λάθος το χρονικό σημείο για να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα και να γίνεται όλη αυτή η φασαρία που δεν έχει νόημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα