Δυστυχώς είχαμε δίκιο...

14:54 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Όταν μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά λέγαμε για τις περίεργες επιλογές του Λίνεν και οτι το παιχνίδι με τον ΠΑΟ δεν είναι για πειράματα δυστυχώς ο κ. Λίνεν συνέχισε το παιχνίδι εκεί που το είχε σταματήσει στα Χανιά.
Γκερέϊρο και Κοδρέρο στις πτέρυγες και ΔΩΡΟ στον ΠΑΟ το κέντρο και φυσικά τους τρεις βαθμούς.
Και να μη ξεχνάμε

βέβαια τις καθιερωμένες 2 αλλαγές πανικού τα τελευταία 10 λεπτά .
Ο άνθρωπος έχει χάσει την μπάλλα και εμείς τον ύπνο μας...
Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα , δραστικό για να μη τρέμουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αν είναι δυνατόν...
Ας πούμε όμως κάτι ευχάριστο, την Παρασκευή που μας πέρασε, είχαμε την ευκαιρία και την τιμή να βρεθούμε με τον μοναδικό Μιχάλη Παυλή , την ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ Νίκο Πανταζή (41 χρόνια κοντά της) και με τους αρχισυντάκτες της μοναδικής Ενωσίτικης εφημερίδας Ωρα των Σπορ σε μια εκδήλωση γεμάτη αναμνήσεις, συγκίνηση και παλμό που αυτές τις δύσκολες εποχές μας υπενθύμισε γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.
Θα θέλαμε σαν Σύνδεσμος να ευχαριστήσουμε τους ανωτέρω για την παρουσία τους καθώς και τον Πρόεδρο την Ενωσης 1924 κ. Χήνα , τον Σ. Παπαϊωάννου της Ερασιτεχνικής και όλους τους Ενωσίτες που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους .
Ενωσίτες ,
οι παράγοντες φεύγουν, οι προπονητές και οι παίκτες χάνονται , εμείς όμως είμαστε πάντα εδώ, όλοι κοντά στην Ομάδα , μην την αφήσετε στιγμή μονη της...

Η ΕΝΩΣΗ απαιτεί Ένωση
Σ.Φ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 DEFENDERS
Eσπερίδων 95 Καλλιθέα
τηλ. 2109594135

Keywords
Τυχαία Θέματα