Έχει αποφασίσει ο Στέφενς για τους «11»

09:06 25/7/2013 - Πηγή: AEK365

Πέντε μέρες απέμειναν για την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ στην, κεκλεισμένων των θυρών, Τούμπα και ο Χουμπ Στέφενς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μοιάζει να έχει καταλήξει στους παίκτες με τους οποίους θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Έτσι λοιπόν, ο Γλύκος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Κίτσιου δεξιό μπακ, τον Λίνο αριστερό μπακ και τους Κατσουράνη,

Βίτορ να είναι τα δυο στόπερ. Λάζαρ και Τζιόλης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ ενώ στα άκρα θα παίξουν ο Γεωργιάδης με τον Λούκας. Σίγουρη θέση για την επίθεση έχει ο Σαλπιγγίδης με τον Βούκιτς και τον Αθανασιάδη να διεκδικούν την άλλη θέση ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Νέτσιντ.
Κατά τα άλλα, δημοσιεύματα από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Στέφενς θα είναι εκείνος που θα επιλέξει τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν με τον Ολλανδό προπονητή να διαλέγει τους Σαλπιγγίδη, Κατσουράνη και Αθανασιάδη παρά το γεγονός πως στο ρόστερ υπάρχουν και ξένοι παίκτες αγαπητοί στον κόσμο όπως ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Λίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα