«Έχουμε βελτίωση σαν ομάδα»

21:45 10/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής βόλεϊ Νεανίδων με την Γερμανία ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, τόνισε: «Για ακόμη μια φορά υπάρχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία για να συζητήσουμε. Είναι φανερό ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι έχουμε βελτίωση σαν ομάδα, αλλά από την άλλη, φαίνεται ότι μας λείπουν και οι προπονήσεις. Για παράδειγμα, δεν έχουμε τους αυτοματισμούς που θα έπρεπε, δεν έχουμε τη συνεννόηση που χρειάζεται σαν ομάδα, όταν ο αντίπαλος πιέζει και αυτά όλα έρχονται από τη δουλειά στο γήπεδο», είπε αρχικά ο κόουτς και συνέχισε

εστιάζοντας περισσότερο στο παιχνίδι:

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, προβληματίζοντας τις Γερμανίδες, αλλά στο δεύτερο απάντησαν με ένα γρήγορο ξέσπασμα που έριξε την ψυχολογία των κοριτσιών. Ίσως, εκεί αν είχαμε την Γεννιτσαρίδη, αλλά και σε καλύτερη κατάσταση την Εμμανουηλίδου που είχε πρόβλημα στον μηρό, να είχαμε καλύτερη αντίδραση.

Ωστόσο, το θετικό είναι ότι αν και ισοφαριστήκαμε, καταφέραμε να αντιδράσουμε σταδιακά και μετά το 2-1 της Γερμανίας, κάναμε και πάλι ένα καλό σετ. Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω, αλλά στο 17-17, η διαιτητής έχει δώσει δύο ξεκάθαρα ανάποδα σφυρίγματα με τα οποία οι Γερμανίδες ξέφυγαν. Δεν πειράζει, όμως, κρατάμε την καλή προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα