Έδιωξε Αναστόπουλο ο ΟΦΗ

08:53 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Αναστόπουλο ανακοίνωσε χθες βράδυ η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ με την ΠΑΕ να υποστηρίζει πως ο Έλληνας τεχνικός δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού που είχαν προγραμματίσει οι δυο πλευρές για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: "Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ, ο κ. Νίκος Αναστόπουλος.

Ο πρών τεχνικός του ΟΦΗ δεν παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην συνάντηση που είχε ορισθεί με αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής. Ο Έλληνας τεχνικός το συμβόλαιο του οποίου λήγει αύριο με την ενέργεια του έδειξε ασέβεια προς το θεσμό του ΟΦΗ".
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, Σήφης Κορωνάκης, τόνισε: "Έχω την άποψη ότι ο ΟΦΗ έδωσε την ευκαιρία στον κ. Νίκο Αναστόπουλο να βγει από την ποδοσφαιρική αφάνεια που βρισκόταν. Του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί στην ομάδα μας και με την βοήθεια που είχε από όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ αναβαθμίσθηκε ποδοσφαιρικά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εργαζόμενος στον ΟΦΗ βρέθηκε σε πιο υψηλό επίπεδο δημοσιότητας από αυτό που βρισκόταν έως τότε. Εμείς όμως δεν θα τον ακολουθήσουμε στο χαμηλό επίπεδο που έχει επιλέξει να είναι. Εμείς τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Keywords
Τυχαία Θέματα