Εδώ είναι ο Παράδεισος, και η Κόλαση εδώ

00:07 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

Λένε πολλές φορές πως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, ωστόσο στην περίπτωση της ΑΕΚ φαίνεται πως το παράκανε. Η «Ένωση», μια μέρα μετά τα γενέθλιά της και τη συμπλήρωση 89 χρόνων ζωής, μέσα στα οποία έχει κάνει εκατομμύρια φιλάθλων ανά τον κόσμο να συγκινηθούν, να δακρύσουν και να βγουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν, βρίσκεται αντιμέτωπη με το πιο εφιαλτικό σενάριο της Ιστορίας της: το ενδεχόμενο του υποβιβασμού. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον Πανθρακικό

σε ένα ματς δίχως αύριο, όπου η νίκη είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποβεί καταστροφικό. Η ΑΕΚ ισοβαθμεί με την ομάδα της Θράκης στους 30 βαθμούς και μόνο σε περίπτωση νίκης μπορεί να πάρει μια «ανάσα», να κρατά την υπόθεση παραμονή στα χέρια της και να μην βρίσκεται με το... αυτί στα άλλα γήπεδα την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να μάθει τι κάνουν ο Άρης, η Βέροια και ο ΟΦΗ.

Νίκη και μόνο νίκη και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά θέλει ο «Δικέφαλος», για να εξορκίσει οριστικά τον εφιάλτη του υποβιβασμού, να απομακρύνει τα σύννεφα που υπάρχουν πάνω από τον ουρανό του και να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο που περνάνε οι φίλοι του από το ξεκίνημα της χρονιάς. Οι φίλαθλοί του που παρά την πικρία τους, αναμένεται να κάνουν απόψε το ΟΑΚΑ... καμίνι, φωνάζοντας για ακόμη μια φορά «παρών» εκεί που τους χρειάζεται ο Σύλλογος. Στα δύσκολα. Ήδη 7.000 εισιτήρια έχουν κάνει «φτερά» και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 30.000 και πλέον Ενωσίτες στο γήπεδο, που με φωνή και παλμό θα σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη.

Η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν εβδομάδα αλλαγών, καθώς μετά την ήττα αλλά και την εμφάνιση στα Γιάννενα, ο Έβαλντ Λίνεν και οι συνεργάτες του απομακρύνθηκαν από τον πάγκο της ΑΕΚ και στη θέση τους ήρθαν παιδιά της «Ένωσης», όπως ο Τραϊανός Δέλλας, ο Άκης Ζήκος, ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Αντώνης Κέζος, με μοναδικό σκοπό να κατεβάσουν σήμερα 18 «καμικάζι», που θα είναι έτοιμοι να δώσουν και την ψυχή τους αν χρειαστεί για να έρθει η νίκη, στο πιο κρίσιμο ματς στην Ιστορία των «κιτρινόμαυρων».

Ο «Κολοσσός» έδειξε στις δύο τελευταίες προπονήσεις πως έχει αποφασίσει να επαναφέρει τον ρόμβο, τοποθετώντας στη βασική ενδεκάδα και τον Γκερέιρο αλλά και τον Ανάκογλου, ώστε να κάνει την ομάδα πιο επιθετική και από το πρώτο λεπτό να κυνηγήσει το γκολ, που είναι και το ζητούμενο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής αντί του τραυματία Κωνσταντόπουλου, στα δεξιά ο Βλάχος, αριστερά ο Τσουμάγκας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κουτρουμπής-Μπουγαΐδης. «Κόφτης» θα είναι ο Μητρόπουλος, δεξιά και αριστερά οι Φέτσης και Γκερέιρο, με τον Ανάκογλου μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση θα είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος με τον Ταξιάρχη Φούντα που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Για την εξέλιξη του αγώνα θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από το aek365 που θα βρίσκεται από νωρίς στο ΟΑΚΑ και θα καλύπτει ζωντανά το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα