Πετρόπουλος: Αυτός είναι ο πραγματικός τελικός

21:53 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ως τον πραγματικό τελικό της φετινής σεζόν χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Αντώνης Πετρόπουλος, μιλώντας στο novasports.gr. Ο επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν υπάρχει και ο ίδιος με τους συμπαίκτες το έχουν συνειδητοποιήσει και είναι προετοιμασμένοι. Σε ότι έχει να κάνει με την αλλαγή στο τεχνικό τιμ τώρα, δήλωσε πως έγινε για καλό, καθώς

πρόκειται για ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο, που μέχρι και πριν από λίγο καιρό έπαιζαν ποδόσφαιρο και μπορούν να καταλάβουν την ψυχολογία των παικτών.

«Όντως έχω βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις, αλλά αυτή η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Μιλάμε για μια τεράστια ομάδα, την ΑΕΚ και δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό και ήδη είμαστε πολύ σοβαροί στις προπονήσεις κι έτσι θα είμαστε και την Κυριακή», ήταν τα πρώτα λόγια του Πετρόπουλου.

Σε ότι αφορά στο άγχος που υπάρχει για το ματς «τελικό» με τον Πανθρακικό, ο έμπειρος επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε: «Σε ένα τέτοιο ματς όντως θα υπάρχει λίγο άγχος, αλλά όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αυτή τη φορά όμως είναι πραγματικά τελικός. Δεν υπάρχει άλλος, είναι ο τελευταίος τελικός και πρέπει να σταθούμε αντάξιοι και της ιστορίας της ομάδας και του νέου μας προπονητή, αλλά να το κάνουμε και για τους εαυτούς μας».

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας με τον Τραϊανό Δέλλα είπε: «Όταν γίνεται μια αλλαγή πάντα γίνεται προς το καλύτερο. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτή τη χρονική περίοδο, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα άλλαξε ο προπονητής. Τα παιδιά που ήρθαν είναι πολύ έμπειρα στο χώρο, αφού μέχρι πριν από λίγο καιρό έπαιζαν μπάλα, υπάρχει ένα πολύ καλό τιμ και πιστεύω ότι θα μας μεταδώσουν κι αυτοί τις εμπειρίες τους και την ψυχολογία που πρέπει, ώστε όλη η ομάδα να είναι στο επίπεδο που πρέπει. Τα λόγια είναι περιττά και θα μιλήσουμε πλέον την Κυριακή στο γήπεδο»

Keywords
Τυχαία Θέματα