Έδωσαν στην μητέρα να φροντίζει το μωρό που πέταξε στην αποχέτευση!

13:56 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην αγκαλιά της 22χρονης μητέρας του βρίσκεται πλέον το νεογέννητο βρέφος το οποίο είχε βρεθεί σφηνωμένο σε σωλήνα αποχέτευσης στην Κίνα. Ο διευθυντής του νοσοκομείου αποκάλυψε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων πως ήρθαν και πήραν το βρέφος την Τετάρτη κάτι που επιβεβαίωσε και το πρακτορείο ειδήσεων ΝΕΑ ΚΙΝΑ το οποίο πρόσθεσε πως πλέον το βρέφος θα το φροντίζει η μητέρα του μαζί με τον, φερόμενο ως, πατέρα του καθώς και με τον παππού και την γιαγιά.
Η τύχη του βρέφους συγκίνησε δεκάδες χιλιάδες Κινέζους καθώς και πάρα πολλούς

ανθρώπους έξω από την Κίνα και για αυτό σήμερα πολλοί χρήστες του Ίντερνετ υποστήριζαν πως είναι λυπηρό το γεγονός ότι η μητέρα είναι αυτή που αναλαμβάνει τώρα να φροντίσει το νεογέννητο, δεδομένης της συμπεριφοράς της αμέσως μετά τον τοκετό.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το περασμένο Σάββατο η γυναίκα, όταν αισθάνθηκε πόνους στην κοιλιά, έσπευσε στην τουαλέτα, όπου έφερε στον κόσμο το παιδί. Αυτό φέρεται ότι της ξέφυγε από τα χέρια και έπεσε στην τρύπα της λεκάνης. Η μητέρα φέρεται τότε ότι σήμανε συναγερμό και ζήτησε βοήθεια.
Όμως πολλοί Κινέζοι είναι αντιθέτως πεπεισμένοι ότι η μητέρα επιχείρησε να απαλλαγεί από το νεογέννητο πνίγοντάς το στην τουαλέτα. Η εγκατάλειψη μωρών δεν είναι κάτι σπάνιο στην Κίνα, όπου εφαρμόζεται συχνά με βάναυσο τρόπο η πολιτική του ενός παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα