Πέρεθ: Ούτε για 100 εκ. ευρώ δεν πουλάω τον Ρονάλντο

13:37 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε για όλα τα "καυτά" θέματα που απασχολούν την Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα με την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ένα από αυτά και τον πρόεδρο της Ρεάλ να υπογραμμίζει πως δεν πρόκειται να πουλήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό ούτε για 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Partido de las 12 και σε ερώτηση για την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε το εξής: "Έχει δυο χρόνια ακόμα συμβόλαιο και είναι ο

καλύτερος στον κόσμο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο και δεν θα τον πουλήσω ούτε για 100 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είμαστε ομάδα που πουλάει παίκτες. Θα ήθελα να τελειώσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης".
Για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκάρεθ Μπέιλ της Τότεναμ, ο Πέρεθ δήλωσε: "Ο Μπέιλ γεννήθηκε για να παίζει στην Μαδρίτη".
Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν την ισπανική ομάδα να ετοιμάζει κίνηση για τον Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ, ο Πέρεθ δήλωσε: "Ο Λουίς Σουάρες είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος πως όλος ο κόσμος θα τον ήθελε. Μου αρέσει όπως μου αρέσουν και άλλοι παίκτες, αλλά δεν ταιριάζει πάντα".
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε και για τον νέο προπονητή και για τα σενάρια που θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι να είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχτεί τον Μουρίνιο. Όπως δήλωσε ο Πέρεθ: "Ο Αντσελότι δεν μπορεί να λέει πως έχει προσφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης γιατί δεν έχει. Υπάρχουν και άλλοι προπονητές πέρα από αυτόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα