Εύκολα η Ρεάλ

23:42 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» - Επαναληπτικός

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Ρεάλ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ την οποία νίκησε με 4-1 και προκρίθηκε

στην επόμενη φάση. Οι Ρώσοι «τρόμαξαν» το Μπερναμπέου μόλις στο 8ο λεπτό όταν ο Ντούμπια βρέθηκε απέναντι από τον Κασίγιας αλλά πλάσαρε άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο επιθετικός της ΤΣΣΚΑ δεν μπόρεσε από κοντά να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα η Ρεάλ ανέβασε στροφές και πίεσε με αποτέλεσμα στο 26' να έρθει το γκολ με τον Ιγκουαΐν που τελείωσε ιδανικά έναν εξαιρετικό συνδυασμό. Ίδια γεύση και στο δεύτερο μέρος με τον Ρονάλντο να γράφει στο 55' το 2-0μ γκολ-δώρο από τον Τσεπτσούγκοφ. Η ΤΣΣΚΑ άγγιξε ένα γκολ στο 67' αλλά ο Ντούμπια, παρότι πέρασε τον Κασίγιας, πλάσαρε άουτ. Μόλις τρία λεπτά μετά ο Καρίμ Μπενζεμά, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έγραψε το 3-0 και σφράγισε την πρόκριση της «Βασίλισσας». Οι Ρώσοι κατάφεραν να μειώσουν στο 77' με ένα φοβερό σουτ του Τόσιτς. Η Ρεάλ όμως είχε ακόμα ένα βέλος στην φαρέτρα της με τον Ρονάλντο να διαμορφώνει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 4-1.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμι Αλόνσο, Κεντίρα, Οζίλ (87'Λ.Ντιαρά), Κακά (77'Γκρανέρο), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (69'Μπενζεμά).

ΤΣΣΚΑ Μ.: Τσεπτσούγκοφ, Α.Μπερεζούτσκι, Β.Μπερεζούτσκι, Ιγκάσεβιτς, Σενίκο, Αλντόνιν (46'Μαμάεφ), Φερνμπλούλ, Τόσιτς (81'Νετσιντ), Ντζαγκόεφ, Μούσα (60'Ολίσε), Ντούμπια.

Keywords
Τυχαία Θέματα