Εύκολα η Σίτι

16:42 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 3-0
Γήπεδο: Etihad
Ξεκίνησε να ρολάρει η Σίτι, η οποία επικράτησε εύκολα της Σάντερλαντ με 3-0.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Σίτι, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. σκόρερ ο Κολάροφ με όμορφο σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μινιολέ.
Στο 10' το σουτ του Σεσενιό έξυσε το δοκάρι του Χαρτ, ενώ στο 30' ο Γκάρντνρ έκοψε τον Μπαλοτέλι που ήταν έτοιμος να εκτελέσει τον Μινιολέ.

Πέντε λεπτά μετά το σουτ του Τέβες μετά από λάθος του Τζόνσον, κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 37' το σουτ του Τέβες από πολύ κοντά έφυγε μόλις άουτ.
Στο 49' το μονοκόμματο σουτ του Φλέτσερ κόντραρε και δε βρήκε τέρμα, ενώ ο Μινιολέ απομάκρυνε όμορφα το σουτ του Τουρέ στο επόμενο λεπτό.
Στο ίδιο λεπτό η κεφαλιά του Ρίτσαρντς απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Ρόουζ, ενώ στο 55' ο Μπαλοτέλι δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα από κοντά.
Τρία λεπτά μετά ο Μινιολέ μπλόκαρε την κεφαλιά του Ρίτσαρντς αλλά η Σάντερλαντ δεν άντεξε στην ασφυκτική πίεση της Σίτι και λύγισε στ 60'. Ο Κολάροφ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Αγκουέρο από κοντά πλάσαρε τον Μινιολέ κι έκανε το 2-0.
Στο 69ο λεπτό το σουτ του Τέβες από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σίλβα σημάδεψε το δοκάρι του Μινιολέ.
Στο 73' ο γκολκίπερ της Σάντερλαντ απέκρουσε την κεφαλιά του Ρίτσαρντς, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και επόμενη καλή στιγμή ήταν ένα σουτ του Κολάροφ στο 86' που φάνηκε να βρίσκει σε χέρι αμυντικού της Σάντερλαντ.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Μίλνερ με όμορφη εκτέλεση φάουλ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Ρίτσαρντς, Λέστοτ, Κολάροφ, Μίλνερ, Μπάρι, Γιάγια, Σίλβα (90' Ρόντγουελ), Μπαλοτέλι (56' Αγκουέρο), Τέβες (86' Κλισί)
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Γκάρντνερ, Κουεγιάρ, Ο' Σι, Ρόουζ (71' Βον), Κόλμπακ, Λάρσον, Τζόνσον (67' Σαχά), Σεσενιό (83' Κάμπελ), ΜακΚλιν, Φλέτσερ

Keywords
Τυχαία Θέματα