Εύκολα ο Γκασκέ

18:13 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 27χρονος Γάλλος επικράτησε με 6-4, 6-4 του ταλαντούχου αντιπάλου του και θα περιμένει τον νικητή του αυριανού αγώνα ανάμεσα στον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά και τον Γέρζι Γιάνοβιτς. Ανώτερος και σοβαρός σε όλη τη διάρκεια του ματς, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον 22χρονο τενίστα, ο οποίος είχε προβλήματα στο σερβίς του, ενώ υπέπεσε και σε αρκετά αβίαστα λάθη (29). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βούλγαρος διαθέτει τα προσόντα για μια μεγάλη καριέρα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να δουλέψει πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης και να δυναμώσει πνευματικά...

Ο Γκασκέ έκανε νωρίς

το μπρέικ στο πρώτο σετ και αυτό ήταν αρκετό για να του δώσει το προβάδισμα. Στο δεύτερο ο Ντιμιτρόφ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, όμως το Νο.9 στον κόσμο πήρε αμέσως πίσω το μπρέικ και κάνοντας και δεύτερο στη συνέχεια έφτασε σε μια εύκολη νίκη σε 73 λεπτά.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μικαΐλ Γιούζνι, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τον φορμαρισμένο Τόμι Χάας. Ο έμπειρος Ρώσος κέρδισε με 6-4, 6-3 και θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με τον Ζιλ Σιμόν, που τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Φιλίπο Βολάντρι, όμως νίκησε τελικά με 6-3, 2-6, 6-4. Έξω έμεινε ο Νικολάς Αλμάγρο μετά την ήττα του με 7-6(2), 6-4 από τον Ζουλιέν Μπενετό, ο οποίος έκλεισε ραντεβού με τον Μπενουά Περ. Ανεβασμένος ο Φερνάντο Βερδάσκο, λύγισε με 6-3, 3-6, 6-3 τον Οράσιο Σεμπάγιος και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συμπατριώτη του, τον Νταβίντ Φερέρ. Το εισιτήριο για την επόμενη φάση πήρε και ο Βίκτορ Τροΐτσκι, που απέκλεισε με 3-6, 6-1, 6-4 τον Λούκας Ρόσολ και θα αντιμετωπίσει τον Έρνεστς Γκούλμπις.

Keywords
Τυχαία Θέματα