Εύκολα ο ΟΣΦΠ

19:27 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Άρη, στο Καραϊσκάκη για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν με νίκη στην διοργάνωση και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς

Δυναμικό το ξεκίνημα που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, που από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πίεσε αρκετά τον Άρη, ο οποίος δεν μπορούσε

να αντιδράσει και να αναπτυχθεί, ώστε να βγάλει φάσεις. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και στο 18ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μαρκάνο. Ενώ η κυριαρχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα λεπτά, με αποτέλεσμα να έρθει το 2-0 μετά από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χολέμπας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, αφού ήθελαν πάση θυσία να «κλειδώσουν» τη νίκη, και από την στιγμή που οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, έχοντας και αριθμητικό ντεσαβαντάζ, μετά την αποβολή του Σηφάκη από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό βοήθησε ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό να βρει δρόμο προς τα δίχτυα στο 69' με σκόρερ τον Μιραλάς που νίκησε σε τετ α τετ τον Βελλίδη. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς κάποιοι ουσιαστική φάση με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με το αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης (80' Φετφατζίδης), Μοδέστο, Μακούν, Ιμπαγάσα (62' Μανιάτης), Αμπντούν, Μιραλάς (72' Καζίμ-Ρίτσαρντς), Ντιόγκο.

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Σηφάκης, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Νέτο, Πρίττας (73' Κατίδης), Παπαζαχαρίας, Ακόστα (46' Γιαννιώτας), Σολτάνι, Καπετάνος, Καστίγιο (45+2' Βελλίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα