Ξέφυγε η Μίλαν

18:02 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΛΕΤΣΕ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Η Μίλαν έκανε ντο καθήκον της, κέρδισε με 2-0 τη λέτσε και εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Γιουβέντους, ξεφεύγοντας με
Η Μίλαν μπήκε με άγριες διαθέσεις στο ματς, απείλησε στο 6΄με τον Ρομπίνιο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ ένα λεπτό αργότερα.
Ο Ιμπραΐμοβιτς τροφοδότησε όμορφα τον Νοτσερίνο, ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε

το 1-0.
Στο 13ο λεπτό ο Μπενάσι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Εμάνουελσον, ενώ στο 15' ο Ρομπίνιο σούταρε πάνω στον γκολκίπερ της Λέτσε.
Το ματς ήταν επιθετικός μονόλογος της Μίλαν που στ 19' έχασε απίστευτη ευκαιρία. Ο Φαν Μπόμελ έβγαλε μόνο του με το τέρμα τον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να τελείωσε τη φάση.
Στο 21ο λεπτό ο Μποζίνοφ παρότι πέρασε όμορφα τον Φαν Μπόμελ, δεν μπόρεσε να σουτάρει καλά, ενώ δύο λεπτά αργότερα το πλασέ του Μουριέλ δε βρήκε στόχο.
Στο 38' ο Μπενάσι απέκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του Ρομπίνιο, ενώ στο 43ο γκολκίπερ της Λέτε είπε όχι στην κεφαλιά του Νοτσερίνο.
Η Μίλαν κλείδωσε τη νίκη στο 65ο λεπτό, καθώς ο Ιμπραΐμοβιτς με όμορφη προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα έκανε το 2-0.
Η Μίλαν θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο γκολ στο 77ο λεπτό, αλλά ο Μπενάσι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Εμάνουελσον.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μπονέρα, Σίλβα, Αντονίνι, Φαν Μπόμελ, Νοτσερίνο, Μουντάρι (62' Ακουιλάνι), Εμάνουελσον, Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο (78' Ελ Σααραουί).
ΛΕΤΣΕ: Μπενάσι, Μιλιόνικο, Καροτσιέρι (75' Τζιαντονάτο), Εσπόζιτο, Μπλάζι, Μπερτολάτσι (81' Ντι Ματέο), Όντο (46' Ομπόντο), Τζιακομάτσι, Μπρίβιο, Μποζίνοφ, Μουριέλ.

ΤΖΕΝΟΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις
Για ακόμη μία φορά η Γιουβέντους στραβοπάτησε μακριά από την έδρα της, μένοντας στο 0-0 με την Τζένοα.
Στο 2ο μόλις λεπτό ο Μπουφόν πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε πλασέ του Παλάσιο, ο οποίος έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας της Γιουβέντους, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Τζιακερίνι κατάφερε να αστοχήσει εξ επαφής.
Στο 14ο λεπτό ο Φρέι είπε όχι στο σουτ του Βούτσινιτς, ενώ στο 18' η Γιουβέντους ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μάτρι από τον Καρβάλιο.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν πολύ καλός και η μοναδική καλή στιγμή μέχρι και το 45', ήταν ένα σουτ του Βούτσινιτς στο 38ο λεπτό, το οποίο απομάκρυνε ο Φρέι.
Η Γιουβέντους στάθηκε πολύ άτυχη στο δεύτερο μέρος καθώς στο 53' ο Βούτσινιτς με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Φρέι.
Πέντε λεπτά αργότερα και σε φάση καρμπόν και πάλι η κεφαλιά του Μαυροβούνιου σταμάτησε στο δοκάρι, όπως και το σουτ του Πέπε δύο λεπτά αργότερα.
Στο 64ο λεπτό ο Μπουφόν νίκησε σε τετ α τετ τον Καλάντζε, ενώ στη συνέχεια η Γιουβέντους πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι,Ρόσι, Καρβάλιο, Καλάντζε, Μορέτι, Γιάνκοβιτς (61' Κονστάντ), Κούτσκα, Μπιοντίνι (89' Μπελούτσι), Σκούλι (47' Μέστο), Παλάσιο, Τζιλαρντίνο.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Κάσερες, Ντε Τσέ

Keywords
Τυχαία Θέματα