Εύκολη νίκη για ΟΣΦΠ

21:41 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Φουστέρ στο 9' και του Τζιμπούρ στο 43ο λεπτό. Δεν δικαιολόγησαν την παρουσία τους στο Φάληρο οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, που έχασαν με κάτω τα χέρια.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Από νωρίς στο παιχνίδι άρχισε να πιέζει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς με σκοπό να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, το οποίο κατάφεραν. Σο 9ο λεπτό ο Μοντέστο έπαιξε το ένα-δύο με τον Φουστέρ έξω από την περιοχή του Φεγκρούς, και ο τελευταίος με δυνατό ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν για το δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφερναν και όσο πέρναγε η ώρα έπεφτε και ο ρυθμός του αγώνα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχαν περιοριστεί σε έναν παθητικό ρόλο, μη μπορώντας να αντιδράσει στο γκολ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παρότι είχε πέσει ο ρυθμός, οι παίκτες του Ολυμπιακού πίεζαν ψηλά, και αυτό απέφερε καρπούς, καθώς στο 43ο λεπτό πέτυχαν το 2-0 μετά από κλέψιμο στην μεσαία γραμμή. Ο Μανιάτης έβγαλε την σέντρα από δεξιά, αρχικά ο Φετφατζίδης την «τσίμπησε» στο πρώτο δοκάρι, και στη συνέχεια ο Τζιμπούρ έκανε από κοντά το 2-0. Το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με σβηστές τις «μηχανες». Οι φάσεςι ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Μοναδική καλή ευκαιρία στην επανάληψη ήταν του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, που απέτυχε να νικήσει τον Μέγερι σε τετ-α-τετ.

Οι δύο ομάδες έδειχναν να έχουν συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα, και δεν κυνηγούσαν κάτι. Οι παίκτες των δύο ομάδων απιελούσαν κυρίως με μακρινά σουτ τα οποία δεν έβρισκαν στόχο.

Το ματς τελείωσε με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού δεν έδειχνε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στο δεύτερο.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (66' Ορμπάιθ), Φετφατζίδης (71' Γέστε), Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ (90' Πάντελιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πάντος, Βάντερσον, Μπουζίντ, Κώτσιος, Τζημόπουλος (74' Ντε Βισέντι), Λίλα (45' Βίλα), Ανδράλας, Σκούφαλης (46' Μπεσέρα), Γεωργίου, Μπακαγιόκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα