ΑΟ Κύμης – Πόρος 3-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκάτση που πέτυχε «χατ- τρικ», η Κύμη κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 3-2 με αντίπαλο τον Πόρο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Γκάτση μόλις στο 12’ και είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 15’, αλλά ο Σαββίδης αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Η απάντηση του Πόρου ήταν άμεση στη χαμένη ευκαιρία της Κύμης, αφού στο 17’ με φάουλ του Ζώρα κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1. Στο 28’ ο Γκάτσης «ξαναχτύπησε» ωστόσο, και έστειλε

την ομάδα του στα αποδυτήρια, προηγούμενη με 2-1.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να κάνουν το 2-2, όταν το φάουλ του Μήτρου στο 57’ «βρήκε» δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Φωτιάς έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Κύμη, αφού το σουτ που έκανε κατέληξε στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γκάτσης πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ, χαρίζοντας τη νίκη στην Κύμη με 3-2, σε μία δυνατή αναμέτρηση.

ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Παπαδόπουλος, Β. Αναστασίου, Μάλλιος, Γεραντώνης, Καλογερόπουλος, Σαββίδης (86' Κόκκος), Φωτιάς, Ηλίας (34' λ.τρ. Τσάγκος), Τσαλιαγκός (62' Γουδέλης), Γκάτσης, Γεωργουδάκης.

ΠΟΡΟΣ: Γιουργούσης, Ευαγγελόπουλος, Κούρκουλας, Μέλλος, Παπαπέσιος, Κιοσσές, Δρούγκας (13' λ.τρ. Μπιζιώτας), Ζώρας, Χατζόπουλος,, Μήτρου (90’ Γιάννης), Μεκάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα