«Έφυγα σαν φίλος από τη Ρέντινγκ»

21:14 31/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην τεχνικός των νεοφώτιστων στην Πρέμιερ Λιγκ, μίλησε στην εκπομπή «Goals on Sunday» του «SkySports» και αναφέρθηκε στην ημέρα που κλήθηκε να συναντήσει το αφεντικό της Ρέντινγκ στο γραφείο του, προκειμένου να μιλήσουν για τελευταία φορά.

«Μετά το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν Σάββατο, ειδοποιήθηκα να συναντήσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας, την Δευτέρα, στο γραφείο του. Υπέθεσα ότι θα ήθελε να μιλήσουμε για το ματς και την ήττα στο "Ολντ Τράφορντ". Κάποια στιγμή, ωστόσο, αισθάνθηκα ότι δεν ήταν φυσιολογικό αυτό. Να βρεθώ, δηλαδή, το μεσημέρι εκείνης της

Δευτέρας στο γραφείο του. Όταν είχα φτάσει εκεί και ανέβαινα τα σκαλιά, σκεφτόμουν "αυτός θα με απολύσει". Μόλις άνοιξα την πόρτα και κάθισα κοντά του, μου είπε ότι δεν γίνεται να συνεχίσουμε μαζί...» είπε ο ΜακΝτέρμοτ και συνέχισε:

«Εγώ, του είπα ότι φεύγω σαν φίλος, αφού έχω την καλύτερη ανάμνηση μαζί μου. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τσάμπιονσιπ την περσινή σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι πίστεψα κάποια στιγμή ότι θα μείνω για πάντα στη Ρέντινγκ, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα τα ήθελα».

Keywords
Τυχαία Θέματα