«Έφυγε» ο Κυριακός

16:21 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 ετών από την ζωή ο Τάκης Κυριακός, ένας από τους πιο θερμούς και αφοσιωμένος φίλος του αθλήματος, ο οποίος σύμφωνα και με την δήλωση του γιο του Σπύρου, είχε προγραμματίσει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια χάντμπολ του Πανελληνίου, ακόμα και από το αναπηρικό καροτσάκι. Ο Τάκης Κυριακός υπηρέτησε τον Πανελλήνιο Γ.Σ. ως μέλος του Δ.Σ. και επί 16 χρόνια ως διευθυντής, ενώ για πολλά χρόνια ήταν μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της τεχνικής

επιτροπής. Συμπαραστάθηκε στην διοίκηση Παπαναστασίου της ΟΧΕ κατά τα έτη 1997-2000. Η κηδεία του θα γίνει στο νεκροταφείο Ζωγράφου αύριο στις 14:00.

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ Χαράλαμπος Πιλαφάς δηλώνει: «Ο Τάκης Κυριακός υπήρξε μεγάλος εργάτης του αθλητισμού και πιστός φίλος του χάντμπολ. Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας και θα θυμόμαστε την συμβολή του στην εξέλιξη της ελληνικής χειροσφαίρισης».

Το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και αρχηγός της αποστολής της Εθνικής ανδρών αυτή την περίοδο σε Κύπρο και Βοσνία, Σπύρος Κουτσούπης τόνισε: «Θυμάμαι τον αποφασιστικό του ρόλο στα τμήματα του Πανελληνίου. Είχε σημαντική προσφορά, θα μείνει πάντα στην μνήμη μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα