Έγινε σερίφης ο Στίβεν Σιγκάλ

11:56 13/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στις ταινίες δράσης που έχει πρωταγωνιστήσει, ο Στίβεν Σιγκάλ έχει δείξει πώς... περιποιείται τους κακούς και αυτή του την ικανότητα σκοπεύει να αξιοποιήσει ο σερίφης του της κομητείας του Χάντσπεθ. Ο Τζο Αρπάιο, προσέλαβε τον διάσημο ηθοποιό ώστε να εκπαιδεύσει αστυνομικούς που σκοπός τους θα είναι η φύλαξη των σχολείων από ενόπλους.
Μάλιστα έχρησε τον Σιγκάλ και επίσημα βοηθό σερίφη -έναντι μισθού 15 δολαρίων την ώρα- με στόχο την εκπαίδευση και την διεύθυνση μιας ειδικής μονάδας της αστυνομίας

που θα κάνει περιπολία έξω από τα σχολεία προκειμένου να εμποδίσουν πιθανά μακελειά.
Όπως δήλωσε ο σερίφης: "Ο Στίβεν δεν το κάνει αυτό για την δημοσιότητα. Είναι απλά, όπως όλοι μας, ένας πολίτης με ειλικρινές πάθος για την χώρα που θέλει να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει. Το γεγονός ότι θα βιντεοσκοπεί τις προσπάθειές του είναι η τελευταία του προτεραιότητα».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο άντρες συνεργάζονται, καθώς ο Σιγκάλ είναι επίσης -από το 2011- μέλος της πολιτοφυλακής συνοριοφυλάκων που έχει οργανώσει η κομητεία. Ενώ τον Σιγκάλ έχουν προσλάβει και άλλες δυο κομητείες στο Τέξας προκειμένου να εκπαιδεύσει και τα δικά τους σώματα ασφαλείας.
Εννοείται ότι ο 60χρονος σταρ -που μένει μόνιμα στο Φίνιξ- θα έχει μαζί του τηλεοπτικό συνεργείο που θα καταγράφει τα κατορθώματά του.
Σύμφωνα πάντως με τις φιλελεύθερες εφημερίδες της πολιτείας, πρόκειται απλά για ένα διαφημιστικό κόλπο του αμφιλεγόμενου σερίφη του Χάνσπεθ. Όπως όταν ανάγκασε τους φυλακισμένους να φορούν ροζ εσώρουχα και να ζουν σε σκηνές, όταν έκανε επιδρομές σε γειτονιές Μεξικανών ή όταν έκανε έρευνα για αν ο Ομπάμα ήταν Αμερικάνος ή όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα