Εγκώμια Χότζον για Ζαχά

16:28 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το μέλλον στρωμένο στα πόδια του έχει ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικός της Αγγλίας, Ρόι Χότζον.
Ο Άγγλος τεχνικός τόνισε πως ο νεαρός θα πάρει τις ευκαιρίες που χρειάζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες, και θα μπορέσει να δείξει τις δυνατότητές του.
«Μ' αρέσει ο Ζαχά. Είναι καλός παίκτης. Πριν από λίγο καιρό είχα πάει να δω παιχνίδι της Πάλας για να τον τσεκάρω και μπορώ να πω ότι είναι πολλά υποσχόμενος, έχοντας φυσικά και τη μεγάλη μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχω την εντύπωση ότι ετοιμάζεται για κάτι μεγάλο» δήλωσεαρχικά, αναφορικά με τον Ζαχά, ο 62χρονος και πρόσθεσε:
«Ο Μόγιες θα του δώσει την ευκαιρία. Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δώσει τόσα πολλά λεφτά για έναν παίκτη, γιατί θα τη βοηθήσει να κατακτήσει πράγματα, δίνει ώθηση τόσο στην εμπιστοσύνη όσο και στον εγωισμό».
Τέλος, μετά τις πολλές απουσίες εν όψει του αγώνα με την Ιρλανδία, ο ίδιος είναι έτοιμος να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες για να δει πως μπορούν να ανταπεξέλθουν. Για το συγκεκριμένο θέμα, ανέφερε:
«Πάντα δίνω έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι να παίζεις για την εθνική Αγγλίας. Αρκεί μόνο να δεις τα Παγκόσμια και τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για να καταλάβεις πόσο ενδιαφέρει τον κόσμο η εθνική ομάδα της χώρας του. Φέρνει τον κόσμο κοντά. Θα έπρεπε να ενδιαφέρονται όλοι να παίξουν στην εθνική. Ακόμη κι αν είσαι αρκετά τυχερός για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, θα πρέπει να είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις στην ποδοσφαιρική σου ζωή,, ώστε να δείχνεις φωτογραφίες και να λες ιστορίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα