Εγκώμια Σιμεόνε για Μπέκαμ

12:50 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ένας από τους πολλούς που μίλησαν για τον Άγγλο ήταν και ο Ντιέγκο Σιμεόνε με τον οποίο ο Μπέκαμ είχε έρθει σε κόντρα στο Μουντιάλ του 1998.
Συγκεκριμένα, για την φάση των "16", η Αγγλία αντιμετώπιζε την Αργεντινή και το σκορ ήταν 2-2 όταν ο Μπέκαμ διαπληκτίστηκε έντονα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ στη συνέχεια τον κλότσησε κιόλας, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Η κόντρα τους συνεχίστηκε και τέσσερα χρόνια

μετά, όταν και πάλι σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου κι ενώ η Αγγλία είχε κερδίσει πέναλτι, ο Σιμεόνι έδωσε το χέρι του στο Μπέκαμ πριν ο Άγγλος το εκτελέσει. Ωστόσο, ο Άγγλος δεν έκανε το ίδιο, αδιαφορώντας για την κίνηση του Σιμεόνε και μένοντας συγκεντρωμένος στην εκτέλεση του πέναλτι.
Όλα αυτά, ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τα έχει αφήσει πίσω του και σχολιάζοντας την αποχώρηση του Μπέκαμ από την ενεργό δράση δήλωσε: "Ο Μπέκαμ θα έχει επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει γιατί είναι ένας από τους πιο ικανούς και έξυπνους ανθρώπους που γνωρίζω. Υπήρξε πολύ καλός επαγγελματίας και εξαιρετικός παίκτης, του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα