Εγκρίθηκε η αύξηση του Μ.Κ.

20:52 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Eίσαι με τη «Βασίλισσα»; Απόδειξη...
Δεν ξέρουμε αν θα είναι αυτό το σλόγκαν της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να πειστούν οι (ήδη πιεσμένοι από πάσα πλευρά) «Ενωσίτες» οπαδοί, αλλά το βέβαιο ότι πριν από λίγο εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση της ΚΑΕ ΑΕΚ η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (κατά 2.000.000 ευρώ) και το μοντέλο εξυγίανσης, έμπνευσης Βασίλη Καπετανόπουλου.

Με 0,33 λεπτά ο κάθε ενδιαφερόμενος θα αγοράζει μία μετοχή, ή αλλιώς με 33 ευρώ θα αγοράζει 99 μετοχές της ΚΑΕ. Επειδή απομένουν κάποια διαδικαστικά (αφορούν κυρίως στον τραπεζικό λογαριασμό που θα ανοίξει) ανακοινώσεις για λεπτομέρειες δεν θα γίνουν, άλλωστε θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα συνέντευξη Τύπου. Στόχος είναι η διαδικασία αυτή να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2012, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη και απαλλαγμένη από βάρη, έτσι ώστε η KAE να διεκδικήσει την wild card του ΕΣΑΚΕ. Όλα αυτά προϋποθέτουν βέβαια λαϊκή συμμετοχή. Προβλέπουν και τη συμμετοχή «Ενωσιτών» μεγαλοπαραγόντων. Το θέμα είναι, ότι ο Γιάννης Φιλίππου σταδιακά προτίθεται να αποχωρήσει, καθώς το δικό του ποσοστό με βάση και την ανταπόκριση του κόσμου θα συρρικνώνεται. Μεγαλεπήβολο σχέδιο...
Παρόντες στη συνέλευση από πλευράς της διοίκησης ήταν οι Νίκος Γεωργαντζόγλου, Νίκος Σταθάκος, από πλευράς του μεγαλομετόχου ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος, από πλευράς της Ερασιτεχνικής οι Κώστας Παπαδημητρίου, Βασίλης Τόγελος. Παρών βέβαια και ο Βασίλης Καπετανόπουλος (μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ και της Ερασιτεχνικής).

Keywords
Τυχαία Θέματα