Έγκυος σε τετράδυμα έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο

20:13 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Οι 23χρονοι Άσλεϊ και Άντι Άνταμς ζούσαν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους καθώς έπειτα προσπάθεια δυο χρόνων η Άσλεϊ είχε καταφέρει να μείνει έγκυος και μάλιστα κυοφορούσε τέσσερα μωράκια!

Όμως η ευτυχία τους δεν κράτησε πολύ καθώς κατά τη διάρκεια της 21ης εβδομάδας κύησης οι γιατροί διαπίστωσαν πως η Άσλεϊ έχει προσβληθεί από καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα, ο οποίος έχει εξαπλωθεί στους λεμφαδένες.

«Πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου και έκλαιγα σαν μωρό, γιατί νόμιζα ότι θα χάσω την γυναίκα μου», λέει ο Άνταμς.

Κανονικά,

η Άσλεϊ θα έπρεπε να υποβληθεί αμέσως σε επέμβαση για να της αφαιρεθεί ο όγκος, όμως στην περίπτωσή της θα κινδύνευαν τα μωρά. Το ζευγάρι έτσι πήρε την απόφαση η Άσλεϊ να προχωρήσει σε θεραπεία μετά τη γέννα.

Της χορηγήθηκαν χάπια για να μην εξαπλωθεί ο καρκίνος και τελικά η νεαρή μητέρα έφερε στον κόσμο τέσσερα υγιέστατα μωρά.

«Τις πρώτες δύο μέρες που μάθαμε ότι δεν θα κάνω την εγχείρηση ήταν τρομακτικό, αλλά μετά προσπαθήσαμε να μην το σκεφτόμαστε, γιατί το δικό μας στρες θα περνούσε στα παιδιά», εξηγούν σήμερα οι γονείς.

Σήμερα η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη, ενώ τα μωρά, που γεννήθηκαν πρόωρα, θα παραμείνουν στο νοσοκομείο μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών. Τώρα, η Άσλεϊ θα υποβληθεί σε νέες θεραπείες για να απαλλαγεί πλήρως από τον καρκίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα