«Εγώ θα τουφέκιζα τους απεργούς»!

19:52 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μάλλον... απερίσκεπτες ήταν οι δηλώσεις του διάσημου Βρετανού παρουσιαστή του «Top Gear», Τζέρεμι Κλάρκσον. Μετυά από τη χθεσινή μαζική απεργία των δημοσίων υπαλλήλων στη Βρετανία που παρέλυσε τη χώρα, ο Κλάρκσον δήλωσε:

«Εγώ, θα τους τουφέκιζα όλους. Θα τους έβγαζα έξω και θα τους εκτελούσα μπροστά στις οικογένειές τους!», ανέφερε στην εκπομπή The One Show που ήταν καλεσμένος. «Θέλω να πω μ' αυτό ότι απεργούν ενώ παίρνουν χρυσές συντάξεις ενώ εμείς πρέπει να δουλεύουμε», πρόσθεσε.

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη Βρετανία ήταν άμεσες και έντονες ενώ θέση στο θέμα πήρε και ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον!

Ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου Unison, Ντέιβ Πρέντις, ζήτησε από το BBC να απολύσει τον Κλάρκσον χαρακτηρίζοντας «σκανδαλώδεις» τις δηλώσεις του, ενώ όπως είπε το συνδικάτο θα εξετάσει αν μπορέι να καταθέσει μήνυση σε βάρος του.

Παρά τη συγγνωμη του BBC και του ίδιου του Κλάρκσον ύστερα από το σάλο που ακολούθησε, ο Πρέντις δήλωσε: «Η εκπομπή (κατά την οποία έγιναν οι επίμαχες δηλώσεις) μεταδίδεται σε ώρα μεγάλης τηλεθέασης, μπροστά σε παιδιά. Η συγγνώμη δεν αρκεί, καλούμε το BBC να τον απολύσει».

Ακόμα και ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, που είναι προσωπικός φίλος του Κλάρκσον, χαρακτήρισε «ανόητες» τις δηλώσεις του προσπαθώντας να τον δικαιολογήσει. «Ήταν προφανώς ανόητο και είμαι σίγουρος ότι δεν ήθελε να πει κάτι τέτοιο», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα